Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a fiam nem érdeklődik a nők iránt?
Van egy 14 éves fiam aki úgy néz ki, hogy nem érdeklődik a nők/lányok iránt.
Amikor az iskolában van akkor szoktam takarítani a szobájában és nem találtam semmi szexmagazint illetve meztelen lányos képet.
Akkor is olyan zavartan viselkedik ha sétálunk az utcán és mutatok neki egy szép lányt.
Mondom neki, hogy "nézd milyen szép feneke van annak a lánynak" vagy "nézd milyen jó melle van annak a nőnek".
Ilyenkor is csak zavartan hümmög.
34/N
14 évesen még én sem érdeklődtem...
Nyugi a fiaddal nincs semmi baj!
Próbálok párkapcsolatot kialakítani férfiakkal, de a randiknál és szexelésnél tovább nem jutunk.
Pedig nem nézek ki rosszul.
ma 15:29
Hát 14 évesen haverok előtt már nem titkolják hidd el:D És igenis megnézünk egy jó mellett vagy feneket, ez van, amelyik férfi azt mondja nem érdekli és nem nézi szívesen az hazudik. Ettől függetlenül vicces lenne anyumtól hallani, hogy nekem vadássza utcákról a nőket kiket kéne megnéznem. Az, hogy előtted nem mondogatja szerintem normális.
Reméltem, hogy csak viccelsz, Kérdező!
Nem így kéne ezt csinálnod. Nem tartom egészséges dolognak, hogy a szexualitásra utalgatsz te, mint a gyerek anyja. A szülei előtt senki nem fogja a lányok testrészeit bámulgatni. Ezzel csak még jobban gátlásossá teszed. Furcsa, hogy ezt te nem érzed, meg egyáltalán, hogy kimondottan a szexualitásra célozgatsz.
Egy apa ezt megtehetné a fiával, de egy nő arra hívhatná ESETLEG fel a fia figyelmét, hogy milyen szép ARCA van annak a lánynak, vagy milyen kedves lélek. Nem a testrészeire.
Persze, hogy zavarban van.
Mellesleg egy jóérzésű fiú, aki önkontrollal is rendelkezik, nem nézegeti kamaszként sem feltűnően a lányok mellét stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!