Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő tipus tetszik a legtöbb pasinak, mondok két páldát, melyikre buknátok jobban pasik, az egyesre, vagy a kettesre?
1. Göndör barnás válligérő haj, zöld szemek, 160 cm 50 kiló kb. barnás bőr, b-c s keblek, hosszú körmök, diplomás lány, szeret motorozni, flörtölgetni, bulizni és nagyon közvetlen tipus. szereti a diszkó zenét. Inkább karrierista típus. Kissé cicababás.
VAGY
2. Tépett, egyenes közép szőkés haj, hófehér bőr, kék szemek, sportos, elegáns öltözködés, van egy tetoválása, inkább a rock zene híve, művészlélek, hűséges tipus, (nem cicababa) kicsit vékony, körte alkat (kerek popsi széles csípő kis cicik) káros szenvedélyektől mentes. És családcentrikus.
Hááát, szerintem a helyzet az az, hogy a kedves kérdező a második lány tulajdonképpen, az első pedig a rivális :)
JavÍts ki, ha nincs így :)
hát érdekes.
képek alapján totál fordított sorrendben képzeltem volna el a jányokat - mármint ha a külső jegyek nélküli felsorolás alapján kéne eldönteni, melyik a flörtölgetősebb, pasizósabb típus, egyértelműen a másodikhoz társítanám. sokkal extrovertáltabbnak tűnik (mondom: tűnik), mint az első.
hozzáteszem, korábban is a másodikra szavaztam (mondhatni: vitán felül), de a képeket látván és mellé tudván a belső tulajdonságait, a véleményemet most körbeöntöttem betonnal.
egyértelműen szívet melengetőbb jelenség.
szerintem az elsőről jókat írtam, hisz diplomás, meg jogsija van, és sokan szeretik a pörgős és bögyös csajokat :) A képeken meg úgyis látszik ak ülső jegy, bár igaz sok képet nem tudtam szerezni, senkit nem akarok fényezni, vagy rosszabbank beállítani, hisz az nem lenne fer. De tényleg ízlések és pofonok :)
Minden válaszolónak maxot adtam, de gondolom más is pontoz rajtam kívül :)
Nem tudom hányan meg mely kérdésekbe szerepelt akármelyik csaj fotója, bár lehet csak hasonló volt, de az is lehet hogy csak egyk özeli ismerős (jóakaró vagy rossz akaró)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!