Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nő tipus tetszik a legtöbb pasinak, mondok két páldát, melyikre buknátok jobban pasik, az egyesre, vagy a kettesre?
1. Göndör barnás válligérő haj, zöld szemek, 160 cm 50 kiló kb. barnás bőr, b-c s keblek, hosszú körmök, diplomás lány, szeret motorozni, flörtölgetni, bulizni és nagyon közvetlen tipus. szereti a diszkó zenét. Inkább karrierista típus. Kissé cicababás.
VAGY
2. Tépett, egyenes közép szőkés haj, hófehér bőr, kék szemek, sportos, elegáns öltözködés, van egy tetoválása, inkább a rock zene híve, művészlélek, hűséges tipus, (nem cicababa) kicsit vékony, körte alkat (kerek popsi széles csípő kis cicik) káros szenvedélyektől mentes. És családcentrikus.
Íme egy konkrét válasz:
Nekem a 2. jön be!
Elsősorban azért mert leírtad az ideálomat amire mindennél jobban vágyom.De soha nem találom:D
külső:szőke haj,hófehér bőr,kék szemek,vékonyabb alkat,jó popsi.(mint egy északi-germán istennő)
Belső:hűséges,családcentrikus,művészlélek,szereti a rockot és a tetkókat,káros szenvedélyektől mentes.(kell ennél jobb?)
Az ilyen nőnek a szememben felbecsülhetetlen az értéke.
Ez olyan mintha én állítottam volna össze egy nőt saját magamnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!