Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikre hívjam el a kettő közül? Ez (ek) jók lehetnek első randira?
Figyelt kérdés
Szóval egy lányt akarok elhívni randira de kíváncsi vagyok melyiket preferáljátok.Illetve hogy tetszik az "ötlet".
1.Szobámat besötétítem,gyertyákat és füstölőket gyújtok, bekészítek egy vízipipát a legjobb szőlős/epres aromából és lágy arab zenét hallgatunk a pipa közben... Beszélgetünk...kávé,tea illetve eperrel az ágyamon.Ami tele van párnákkal, közel franciaágy méretű.Csak a gyertyák világítanak, félhomály van.(Elsőre magamhoz hívni nem túl sietős??akkor inkább a második?)
2)Nemsokára meglesz a GPLem (Glider Pilot Liense) azaz vihetek utast is a vitorlázóval amin repülök...oda hívnám el és egy szép napon fentről néznénk meg a naplementét persze némi repüléssel,kisebb figurákkal előtte.
17/F
2011. júl. 21. 23:39
1/9 anonim válasza:
második legyen az olyan jól hangzik :D
2/9 A kérdező kommentje:
Miért az első nem?:D
2011. júl. 21. 23:44
3/9 anonim válasza:
nekem mindkettő túl nyálas elsőre
17/L
4/9 A kérdező kommentje:
Ok elsőre... de később esetleg?
2011. júl. 21. 23:49
5/9 anonim válasza:
Az első variáció nekem túl soknak tűnik, viszont a második izgalmasnak hangzik.
6/9 A kérdező kommentje:
Az első jbban variálható...pl lehet az eper stb elsőre visszataszító...
2011. júl. 21. 23:50
7/9 anonim válasza:
sokadik randira mindkettő nagyon jó :D vagyis nem 'randi' hanem amikor már együtt vagytok valami alkalomra :D de elsőre neee
8/9 anonim válasza:
Csak ha a 2.at választod nehogy az legyen hogy, kicsit túl jó trükköket csinálsz és "BOAA" <- remélem érted a célzást.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem...:D:D Neeem ez nem műrepülő de a "laikusoknak" lehet vele meglepetést okozni...Pl dugóhúzóval aminél azért 3G hat az emberre kivételnél stb...
2011. júl. 22. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!