Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget, véleményt szeretnék kérni, egy elég durva félrelépésről!?
Szerintem sem volt túl jó ötlet kiírni ezt a kérdést, mert számítani lehetett rá, hogy sok ócsárló gyökér jár ide, ami bizonyára nem hiányzik neked, pláne most.
Ami az én véleményem: A barátodnak szíve joga lett vna elhagynia téged, nem tette. Én se tettem volna meg, mert ha valakin látom az őszinte megbánást, akkor én úgy érzem, adnék neki még egy esélyt. Persze többször már nem valószínű. Mindenesetre ahogy csak tudod, becsüld meg a barátodat.
Az osztálytársaidat viszont én se értem, mégis milyen jogon vernének meg téged? Talán őket csaltad meg?? Ennyire hülyék nem lehetnek: az ilyeneket verném laposra, akik belepofáznak ilyen módon mások életébe. A fiú, akivel megcsaltad a barátodat, azt meg úgy tökön rúgnám, h örökre megemlegetné!
22/F
minek iszik aki nem bírja tipikus esete...
nem lehet mindent az italra fogni.
igen veled van a baj.
írtál mindenféle körülményeket,pia,szeretethiány,stb,ahelyett,hogy őszintén leírtad volna,hogy vágytál más f@szára.
szóval még itt is torzítasz,ahelyett,hogy szembenéznél a tetted következményeivel,amiket maximálisan megérdemelsz.
a megverést túlzónak találom,de a megvetés és kiközösítés jogos.
és nem,ilyesmit nem lehet elnézni egyszer sem,mert a megcsalásnál nagyobb jellemtelenség,tiszteletlenség,árulás nem nagyon van.
Nem fogok regényt írni, így a lényegre térek: R I B A N C.
"Meg akarnak verni, én lettem a környék elkönyvelt ribanca."
Csodálkozol?
"Szerintetek tényleg nekik van igazuk, vrlem van a baj?"
Nekik van igazuk.
"Ilyen mással is előfordul? Meg kell vetni az ilyet? Vagy egyszer el lehet nézni mindenkinek? Szörnyen érzrem magam."
Igen, meg kell vetni az ilyet. Olyan meg nincs, hogy elnézünk egy megcsalást, mert újra elő fog fordulni. Érdekes módon a nők hajlamosak csak egy kis botlásnak tekinteni a félrekúrást, mert hát ők nem kaptak elég figyelmet és szeretethiányosak. Bezzeg, ha egy férfi tesz ilyet, az egy szemét tetű.
A barátod helyében, le sem köpnélek. Megint ráfogod a piára a saját szemétségedet.
"mert számítani lehetett rá, hogy sok ócsárló gyökér jár ide, ami bizonyára nem hiányzik neked, pláne most."
Én kérek elnézést, hogy megvetem és lenézem az ilyen gerinctelen kis ribancokat. Remélem a te barátnődet is szerte-szét kúrják majd és akkor is így állsz majd a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!