Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítséget, véleményt szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget, véleményt szeretnék kérni, egy elég durva félrelépésről!?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok, 1 éve van barátom.. eleinte nagy szerelem volt, de kb. 3 hónapja csak hétvégente látjuk egymást, akkor is pár órát. Eléggé ígénylem a szeretetet, hogy legyen mellettem egy úgymond "biztos támasz". Az utóbbi időkben úgy éreztrm, kezdek kiszeretni a barátomból. Valamelyik éjjel egy buliban nagyon sokat ittam, és elmentem egy barátomhoz, (akibe bele voltam esve, ráadásul a volt bnőjét még én vígasztaltam, mikor szakítottak). Teljesen össze voltam zavarodva, ki is voltam készülve, mert családi gondjaim is voltak. A fiú nyomulni kezdett.. én mindent hagytam, lefeküdtünk. Hát ezek után nekem hatalmas bűntudatom lett, barátomnak mindent elmondtam, hasonló helyzetbe kerültem mint a depresszió. A barátommal megbeszéltünk mindnt. Kaptam még egy esélyt. Nqgyon sokat tanultam ebből a helyzetből, és úgy érzrm, amikor ezt tettem nem is én voltam.. Nagyon megviselt. Egy páran mellettem álltak, megértettek valamilyen szinten. Igen ám, de az osztályom megutált, mivel a fiú is az oszt.tásam, meg a volt barátnője is. Meg akarnak verni, én lettem a környék elkönyvelt ribanca. Nagyon bánt a dolog, én senkinek nem akartam rosszat! Szerintetek tényleg nekik van igazuk, vrlem van a baj? Kezdek magamban kételkedni.. Ilyen mással is előfordul? Meg kell vetni az ilyet? Vagy egyszer el lehet nézni mindenkinek? Szörnyen érzrem magam.
2011. dec. 15. 23:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem sem volt túl jó ötlet kiírni ezt a kérdést, mert számítani lehetett rá, hogy sok ócsárló gyökér jár ide, ami bizonyára nem hiányzik neked, pláne most.

Ami az én véleményem: A barátodnak szíve joga lett vna elhagynia téged, nem tette. Én se tettem volna meg, mert ha valakin látom az őszinte megbánást, akkor én úgy érzem, adnék neki még egy esélyt. Persze többször már nem valószínű. Mindenesetre ahogy csak tudod, becsüld meg a barátodat.

Az osztálytársaidat viszont én se értem, mégis milyen jogon vernének meg téged? Talán őket csaltad meg?? Ennyire hülyék nem lehetnek: az ilyeneket verném laposra, akik belepofáznak ilyen módon mások életébe. A fiú, akivel megcsaltad a barátodat, azt meg úgy tökön rúgnám, h örökre megemlegetné!

22/F

2011. dec. 16. 00:16
 22/44 anonim ***** válasza:
Nem, miért??
2011. dec. 16. 00:26
 23/44 anonim ***** válasza:

minek iszik aki nem bírja tipikus esete...

nem lehet mindent az italra fogni.

2011. dec. 16. 00:26
 24/44 anonim válasza:
az a helyzet,hogy mindenki elitel de hidd el ,hogy nem te vagy az egyetlen akivel ez elofordult...szoval nem szep dolgo a baratoddal szemben de senkinek nem tartozol magyarazattal csak a baratodnak. az osztalyod meg sok ovodas:) nagyon sok sajat problemajuk lehet h ennyire a maseval kell foglalkozniuk...a haverod is hibas volt ot is meg akarjak verni?...miden csoda 3napig tart..ez is elmulik es erosnek kell lenned es tudd megvedeni magad...mindenki hibazhat foleg ilyen fiatalon:)fell a fejjel meg ha tamadnak is az emberek
2011. dec. 16. 00:46
 25/44 anonim ***** válasza:
nem, nem ribanc. csak a pasija elhanyagolta. ez normalis. ugyanezt mondanátok, ha a pasi lenne ilyen helyzetben.. " szegény pasi, hiszen elhanyagolta a csaj, jó h megcsalta.. " tudom h ezt irnátok, ne is tagadjátok..
2011. dec. 16. 00:47
 26/44 anonim ***** válasza:
69%

igen veled van a baj.

írtál mindenféle körülményeket,pia,szeretethiány,stb,ahelyett,hogy őszintén leírtad volna,hogy vágytál más f@szára.

szóval még itt is torzítasz,ahelyett,hogy szembenéznél a tetted következményeivel,amiket maximálisan megérdemelsz.

a megverést túlzónak találom,de a megvetés és kiközösítés jogos.

és nem,ilyesmit nem lehet elnézni egyszer sem,mert a megcsalásnál nagyobb jellemtelenség,tiszteletlenség,árulás nem nagyon van.

2011. dec. 16. 00:51
 27/44 anonim ***** válasza:
0%
fiatal még, nem ez lesz a férje, ugyh no para.. éld csak ki magad, ha nem teszed, rosszabb lesz :S tapasztalat :S
2011. dec. 16. 00:59
 28/44 anonim ***** válasza:
59%
Megérdemled! Hamarabb kellett volna hogy gondolkozzál!
2011. dec. 16. 01:49
 29/44 anonim ***** válasza:
40%

Nem fogok regényt írni, így a lényegre térek: R I B A N C.

"Meg akarnak verni, én lettem a környék elkönyvelt ribanca."

Csodálkozol?

"Szerintetek tényleg nekik van igazuk, vrlem van a baj?"

Nekik van igazuk.

"Ilyen mással is előfordul? Meg kell vetni az ilyet? Vagy egyszer el lehet nézni mindenkinek? Szörnyen érzrem magam."

Igen, meg kell vetni az ilyet. Olyan meg nincs, hogy elnézünk egy megcsalást, mert újra elő fog fordulni. Érdekes módon a nők hajlamosak csak egy kis botlásnak tekinteni a félrekúrást, mert hát ők nem kaptak elég figyelmet és szeretethiányosak. Bezzeg, ha egy férfi tesz ilyet, az egy szemét tetű.

A barátod helyében, le sem köpnélek. Megint ráfogod a piára a saját szemétségedet.

2011. dec. 16. 08:44
 30/44 anonim ***** válasza:
54%

"mert számítani lehetett rá, hogy sok ócsárló gyökér jár ide, ami bizonyára nem hiányzik neked, pláne most."

Én kérek elnézést, hogy megvetem és lenézem az ilyen gerinctelen kis ribancokat. Remélem a te barátnődet is szerte-szét kúrják majd és akkor is így állsz majd a dolgokhoz.

2011. dec. 16. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!