Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget, véleményt szeretnék kérni, egy elég durva
félrelépésről!?
Figyelt kérdés
Egy 17 éves lány vagyok, 1 éve van barátom.. eleinte nagy szerelem volt, de kb. 3 hónapja csak hétvégente látjuk egymást, akkor is pár órát. Eléggé ígénylem a szeretetet, hogy legyen mellettem egy úgymond "biztos támasz". Az utóbbi időkben úgy éreztrm, kezdek kiszeretni a barátomból. Valamelyik éjjel egy buliban nagyon sokat ittam, és elmentem egy barátomhoz, (akibe bele voltam esve, ráadásul a volt bnőjét még én vígasztaltam, mikor szakítottak). Teljesen össze voltam zavarodva, ki is voltam készülve, mert családi gondjaim is voltak. A fiú nyomulni kezdett.. én mindent hagytam, lefeküdtünk. Hát ezek után nekem hatalmas bűntudatom lett, barátomnak mindent elmondtam, hasonló helyzetbe kerültem mint a depresszió. A barátommal megbeszéltünk mindnt. Kaptam még egy esélyt. Nqgyon sokat tanultam ebből a helyzetből, és úgy érzrm, amikor ezt tettem nem is én voltam.. Nagyon megviselt. Egy páran mellettem álltak, megértettek valamilyen szinten. Igen ám, de az osztályom megutált, mivel a fiú is az oszt.tásam, meg a volt barátnője is. Meg akarnak verni, én lettem a környék elkönyvelt ribanca. Nagyon bánt a dolog, én senkinek nem akartam rosszat! Szerintetek tényleg nekik van igazuk, vrlem van a baj? Kezdek magamban kételkedni.. Ilyen mással is előfordul? Meg kell vetni az ilyet? Vagy egyszer el lehet nézni mindenkinek? Szörnyen érzrem magam.
Valójában azt nem értem, hogy miért csak téged könyveltek el szeétnek stb-nek, amikor a fiú, akivel lefeküdtél legalább annyira hibás, mint te. Ráadásul már nem is volt együtt a barátnőjével. Persze hibáztál és ezt te is tudod, de szerintem ehhez az osztálytársaidnak nincs köze. Egyedül a barátodnak van (de vele már megbeszélted), meg a fiúnak, akivel voltál és még esetleg az ő volt barátnőjének. De azért az enyhe túlzás, hogy meg akarnak verni. Milyen primitív, hülye viselkedés ez? Szívük joga azt gondolni rólad, amit akarnak és esetleg nem barátkozni veled, de ez valami hihtetlen számomra.
Egyébként, nem forul elő mindenkivel, de nem is te voltálaz első, akivel megesett. Azt meg, hogy mindenki megérdemel-e egy második esélyt, nem tudom, de te kaptál és ennyi elég. Főleg, hogy úgy tűnik tanultál a dologból. Ha nem javul a helyzet vigasztaljon, hogy nemsokára vége a sulinak (gondolom végzős gimis vagy a korodból ítélve).
23/l
2011. dec. 15. 23:41
12/44 anonim válasza:
wtf csak hétvégente látjátok egymást, mikor osztálytársad?
2011. dec. 15. 23:41
13/44 anonim válasza:
23:41, szerintem meg neked nincs jogod ítélkezni. Legyen véleményed, de esetleg finomabban, k*vázás nélkül is közölhetnéd. Főleg, hogy látod, hogy a kérdező megbánta, amit tett.
23/l
2011. dec. 15. 23:44
14/44 anonim válasza:
Kedves wtf!
Nem az osztálytársa a pasija, hanem az osztálytársával csalta meg a barátját. Olvasd már el rendesen...
2011. dec. 15. 23:45
15/44 anonim válasza:
Akkor sajnos megbuktam ebben a logikában, mert mi a brének büszke rá valaki, hogy becserkészte majd megtöcskölte más csaját, és hogyhogy mindenki olyan retardált az osztályban, hogy egyhangúlag kizárólag a kiscsajt ítélték el?
2011. dec. 15. 23:48
16/44 anonim válasza:
Ez az egyéni, nyers, őszinte, bunkó válaszom a fent feltett kérdésre.
Ez a véleményem, akinek nem tetszik lehet nyomni a piros ujjacskát.
2011. dec. 15. 23:51
17/44 anonim válasza:
A kérdező a kérdésben "segítséget" kért. Jó, hogy ennyi együttérző és segítőkész ember van itt. Bizonyára mindenki hibátlan.
2011. dec. 15. 23:57
18/44 Lifeishard válasza:
Nem mindenki tudja elnézni a másiknak, ha megcsalja. Van, aki ad még egy esélyt, és van, aki nem. A legtöbben nem, hiszen az életben nem tudnának megbízni újra a másikban. A barátod ezek szerint igen, de én pont ezért azt javaslom, legyél tisztességes vele szemben, és gondolkodj el, tényleg szereted-e annyira, hogy vele maradj, és többet ne tegyél ilyet, hiszen legközelebb is előfordulhat, hogy családi problémáid lesznek és/vagy ritkán találkoztok, ki leszel készülve, és ha nem rá tekintesz majd "támaszként", akkor a fene megette az egészet...
2011. dec. 16. 00:00
19/44 anonim válasza:
Jimmy, olvass figyelmesebben! Nem csak segítséget kért:
"Segítséget, véleményt szeretnék kérni, egy elég durva félrelépésről!?"
2011. dec. 16. 00:01
20/44 anonim válasza:
Jó, de azt is leírta, hogy véleményt már kapott, itt meg a felakasztott embert még megdobálják kővel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!