Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a férfinek?
Nekem nem kell tökéletes nő. Fogjon meg a külseje. A belső inkább fontos. Lehet akármilyen bomba egy csaj, ha nem tudom megtalálni vele a közös hangot, irritál a gondolkodás és látásmódja.
Legyen kedves, odaadó, szeretetre méltó, hozzám hasonló életszemlélete, hűséges, emberszerető, életvidám és még sorolhatnám reggelig...
(23F)
Legyen elég intelligens ahhoz, h tudjak vele beszélgetni. Legyen kedves, de egyben őszinte is, és fogadjon el a külsőm ellenére is. Utóbbi 2 tulajdonságot még egy nőben se fedeztem fel.
Külsőre egyébként az az egyetlen elvárásom, h ne legyen nálam magasabb, onnantól akárhogy kinézhet.
Legyen okos, kedves, aranyos, művelt.
Lehessen vele közös programokat szervezni. Szeressen sütni, főzni.
Nem ártana, ha tud valamilyen hangszeren játszani, énekelni.
Legyenek céljai, tervei a jövőre. Legyen valamilyen végzettsége, vagy tanuljon legalább valahol.
Legyen megértő, ne fojtson meg. Úgy értem, hogy hagyjon szabadon is. Értse meg, amikor dolgom van és inkább támogasson benne, minthogy nyavalyogjon. Mondok erre egy példát: Vizsgám van. Ilyenkor hagyjon tanulni vagy segítsen benne, de ne nyafogjon, hogy nem foglalkozom vele eleget.
Fogadja el a hobbijaimat. Vagy álljon be mellém, vagy hagyja, hogy egyedül csináljam.
Szeresse a művészeteket. Legyen benne valami művészi vonás. Mondtam már, hogy tudjon zenélni vagy ilyesmi. De bejön, ha rajzol vagy fest vagy ír.
Legyen romantikus és szeresse a romantikus dolgokat. Ne röhögjön ki, ha verset írok neki vagy egy gyertyafényes vacsit dobok össze.
A műveltség azért fontos nekem, mint belső érték, mert ettől fel tudok rá nézni. Emiatt tisztelni tudom. Egy buta nőtől viszont tartok, mert ő nem tudna megérteni.
És végezetül legyen benne valami "tüzes". Legyen kitartó és bátor. Ez inkább egy általános emberi tulajdonság. De azért fontos, mert ha férfi vagyok már, akkor egyszer szeretnék majd apa is lenni. Ha apa vagyok akkor szeretném, ha meglennének a feleségemben azok a jellemvonások, amik ahhoz kellenek hogy tudjam, bármit megtenne a gyerekeinkért. De nem csak a családalapításban fontos. Sztem már az elején is, ilyen 20 éves korban is nagyon sokat jelent. Ez is olyan tiszteletreméltó tulajdonság.
Nem várom el, hogy helyettem legyen férfi. És ezek sztem nem férfi tulajdonságok. Ezek általános emberi tulajdonságok. Azért fontosak, mert egy ilyen lány eléggé lebilincselő tud lenni. A lányok szoktak mindig azután nyávogni, hogy biztonságban érezhessék magukat a pasijuk mellett. Meg hogy nőnek érezhessék magukat a pasijuk mellett. Na ez fordítva is fontos nekem. Én is férfinek akarom érezni magam a nő mellett. És nekem is szükségem van arra a biztonságra, gyengédségre. Ezt már sütivel és megértéssel is el lehet érni.
Hát nagyjából ennyi jut így hirtelen az eszembe.
Mellesleg a külső annyira nem fontos.
Öltözködésben még annyi számít, hogy ne legyen ribancos. Tudom, minden lány ribancosan öltözik már, meg ez lett az elfogadott. Viszont ha megjelenne egy olyan, aki nem így öltözik, hanem átlagosan (farmer+pulcsi), akkor sokkal inkább leköti a figyelmem. Összehasonlítva kitűnik a többi lány közül és lenne benne valami, amitől tisztelném.
De minden amit leírtam, az inkább az én ízlésemre vonatkozik. Nekem ez kéne
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!