Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek mióta kell szépnek lennie? :O
rühellem a szépfiúkat. csak a férfias és JÓKÉPŰ pasik elfogytak.
ráfanyalodunk azokra a pasikra, akik többet készülnek mint én. (pedig 1,5órát készülök legalább:D)
EGY FÉRFINAK NEM SZÉPNEK KELL LENNIE, HANEM HELYESNEK, JÓKÉPŰNEK, VONZÓNAK! Na ez az ami fontos a belsőn kívül.
Szerinted hogyan tudna vonzódni egy nő egy alacsony görbe lábú, torz arcú, nagyhasú plöttyedt pasihoz?
Hallottál már olyanról hogy szexuális vonzalom érzés? Na, ez a nőknél is megvan.
65%-os, nekem nem, és rengeteg lányt ismerek akinek szintén nem.
Rossz helyen keresel barátnőt.
17:46
de mi a szépségre megyünk mert mi FÉRFIAK vagyunk, különbözünk tőletek!
A nő a szebbik nem, nekik kell szépnek lenni, egy férfinek nem kell szépnek lennie, nem azzal hódít, egy nőt nem a szépség izgat fel, hacsak nem leszbikus, vagy ha már annyira a szépfiúkra megy akkor udvaroljon, kedveskedjen, hívjon el randizni, a nők azért csinosítják magukat, hogy magukra vonják a figyelmünket.Oké legyen ápolt a férfi, de ez nem egyenlő a szépséggel, szerintem sem lehet szép egy férfi, nem is kéne neki szépnek lenni, de manapság már a férfiak is sminkelnek, hetente járnak fodrászhoz, piperkőcök lettek, hogy a nőket vonzzák magukhoz azért, ennek nem így kéne lennie, szerepcsere?A nők fognak most már udvarolni a férfiaknak akik szépítkeznek, hogy magukhoz csalogassák a nőket?Pff ez vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!