Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek mióta kell szépnek lennie? :O
selyemb*uzik!!! azokra gondol akik rózsaszínpólóban, csőnaciban, mellényben, rózsafűzérben feszítenek
hányok tőlűk manapság már 10 ből 5 "férfi" ilyen...
18:10 vagyok
Kérdező! te most a metroszexuális, lenyalt sérójú, parfümös, bu*zis rózsaszín ingü, szőrtelenített pasikra gondolsz?
Mert én nem!
A ronda pasik ugyanúgy rondák, mint a ronda nők!
A helyes, ápolt, magas vagy középmagas, arányos arcú és testű férfiak általában bejönnek a nők 80-90%-nak.
Te a nagyon ronda fejű/tökkopaszodó/kövér/gnóm/tökalacsony/puhány...stb pasira gondolsz? Hát azok rondák. És a nők nem fognak sikongatni a kéjtől az ágyukban....
Egy ronda pasihoz nem szívesen érek hozzá, mert nem vonz kívűlről.
Amúgy a nőknek sem kell szépnek lennie, napjában 100 és 100 ronda, kövér, duci átlagos, slampos nőt látok elég helyes pasikkal....
Na erre mit szólsz?
19:11
Én középmagas, ápolt, átlagosnál kicsit vékonyabb testalkatú vagyok, az, hogy helyes az nézőpont kérdése szerintem, nyilván nem minden nő számára vagyok helyes, még sincs rám úgymond kereslet a nőknél.Na ez hogyan lehet?Ronda biztosan nem vagyok pedig, normálisan öltözködöm, nincs fülbevalóm, se tetoválás sem piercing, tehát ilyen divat hülyeségek.Nem vasalom a hajam, parfümöt azt használok.Tehát nem szépítkezek, lehet hogy ez a probléma.
Most te miről beszélsz?
Én nem szeretem a selyemfiúkat ( Az Sp féléket) de szeretem a jóképű, helyes pasikat bár ez függ attól is, hogy kinek milyen az ízlése..Nekem tetszett már meg mindenféle.
Szóval. De most ez mi, hogy csak a nők lehetnek szépek? És a pasik választhatnak csak szép nőket? Miért a nőknek nem lehet "szép"(inkább helyesbítve:Jóképű) pasit választani?
Ezt most komolyan nem értem.
Tudod ez olyan, hogy maximum 1%-a nem akar túl szép nőt magának. De a többi meg csak ezt nézi, hogy mennyire szép egy nő, vagy mennyire csinos. Tudom.
De mint írtam, egyéntől függ kinek mi tetszik.
Ugyanez a csúnya lányokkal. Aki csúnya lány az is haljon meg egyedül, mert a nem túl jóképű fiúknak is szép lány kell? Szóval ilyen szempontból 1-1. Nem kell sajnáltatni magad, mindenkinek más a jóképű, vagy más a szép.
Ja és azzal nem azt írtam, hogy egy férfi szép legyen azaz fesse magát, meg hajvasalozzon, meg a legdivatosabb cuccokban járjon..Egyáltalán nem így értettem. Csak van különbség azért, hogy a férfinak szépnek vagy jóképűnek kell lennie?! Nehogy már csak a férfiak válogassanak nyugodt szívvel csak a szép lányok közül. Neked is jobb látvány egy szép lány, mint egy csúnya, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!