Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy férfi létemre szeretek harisnyanadrágot viselni?
Figyelt kérdés
A múltkor a barátnőm szüleinél felcsúszott a nadrágom, s kigúvadt szemmel meredtek a szülei a finom, vékony, nejlon harisnyanadrágomra. Amikor meg térdnadrágban bicikliztünk át hozzájuk, s rajtam harisnyanadrág volt a térdnacihoz, láttam a rosszalló pillantásukat, az apja még a fejét is megcsóválta (bár nekem szólni nem mert). Hogyan fogadtassam el velük, hogy ma már ilyen is van? Hogyan taníthatnék nekik egy kis felvilágosultságot?2009. máj. 17. 20:58
31/35 anonim válasza:
Dehogy baj!Mutasd meg a dilidokidnak is!Mit szól hozzá?
32/35 anonim válasza:
nekem kifejezetten tetszik ha a pasi nőies. de ha harisnyát hordasz a lábad borotváld vagy gyanta mert a szőrös láb nem szép
33/35 anonim válasza:
semmi baj sőt teszik !!! mi majd hordjuk a nadrágot és szerintem már a kalapot is
34/35 anonim válasza:
Normális vagy és kèsz! Te ijen vagy és ijenek kel téged szeretni
35/35 anonim válasza:
Szerintem aki férfi létére nylon harisnyát akar hordani az nyugodtan tegye!!!!Én is hordok pasiként, és nem bukok a fiúkra egyáltalán mielőtt valaki beszólna !!!Van barátnőm és totál elfogadja sőt tetszik neki!Régen azt a pasit aki hosszú hajú volt ferde szemmel néztek rá mert biztos melegfront mondták, és ugyan ez Volt a fülbevalóval is stb. aztán egyre többen hordták és ma már senkit sem zavar!!! Most a nylon harisnyával megy ez a műsor, de ezen is túljutunk, ha azok akik szeretik felveszik nyilvánosan is, és nem ijednek meg esetleges egy egy beszólástól bár engem még nem ért semmi hátrányos beszólás ezért!!!Aki meg úgy gondolja meleg dolog, az meg nyugodtan tegye végül is ez az ő véleménye!! ÉN ÉS SZERINTEM AKIK HORDJUK, TUDJUK HOGY NEM VAGYUNK MELEGEK STB.!!!És ha valaki esetleg még is meleg lenne ,(hozzáteszem a melegek nem hordanak harisnyát aki meg travi az meg elve nőnek öltözik nem csak harisnyát vesz fel) ahhoz sincs senkinek semmi köze mindenkinek a magán ügye milyen beállítottságú !!!DE ISMÉTLEM AKI PASIKÉNT HARISNYÁT HORD AZ NEM AZT JELENTI HOGY MELEG!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!