Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy férfi létemre szeretek harisnyanadrágot viselni?
Talán mert nőies?
Nehogy te is olyan elfajzott korcs metroszexuális legyél... Mi férfias van egy harisnyában? Eszem ágába sem jutna felvenni, gusztustalan, és rettenet búzás...
-ReapeR-23/F
Szerintem ne taníts nekik felvilágosultságot, mert csak magadra haragítod őket, azt meg gondolom nem szeretnéd. Egyszerűen ne húzz olyankor harisnyanadrágot, vagy rejtsd el jobban, ha mész hozzájuk. Amúgy meg mi a jó abban? Én gyűlölöm a harsinyát nő létemre. És minek térdnadrághoz harisnya? Ahhoz még nők sem nagyon húznak harisnyanadrágot, főleg nem ilyen melegben. De egy férfin hogyan néz már ki, ne is haragudj, ahogy a szőrszálakat hozzá nyomja a lábadhoz?
Nem ítéllek el ezért. Mert hát mindenki mást szeret. De a helyedben kétszer is átgondolnám, hogy megéri-e hordani harisnyát csak azért, mert szereted. A barátnőd mit szól hozzá? Ő sosem mondott egy rossz szót sem? Én furcsállnám, és megpróbálnám lebeszélni róla a barátom.
Ma még nincs ilyen és ne próbáld meg elfogadtatni senkivel. Tanítani meg főleg ne taníts semmit.
Amúgy meg duna-érett példány vagy.
Neked tetszik, ne érdekeljenek a rosszalló pillantások (meg az itteni beszólások, hogy bzis...)
Hordd és kész!
Hogy klasszikust idézzek:
"Nem rossz az, csak más."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!