Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy férfi létemre szeretek harisnyanadrágot viselni?

Figyelt kérdés
A múltkor a barátnőm szüleinél felcsúszott a nadrágom, s kigúvadt szemmel meredtek a szülei a finom, vékony, nejlon harisnyanadrágomra. Amikor meg térdnadrágban bicikliztünk át hozzájuk, s rajtam harisnyanadrág volt a térdnacihoz, láttam a rosszalló pillantásukat, az apja még a fejét is megcsóválta (bár nekem szólni nem mert). Hogyan fogadtassam el velük, hogy ma már ilyen is van? Hogyan taníthatnék nekik egy kis felvilágosultságot?
2009. máj. 17. 20:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
54%
Idióta vagy, tajgetosz pozitív...
2009. máj. 17. 21:00
 2/35 anonim ***** válasza:
82%
Ennek szerintem semmi köze a felvilágosultsághoz, szerintem egyszerűen ronda. De ha akarod hordd, semmi közöm hozzá.
2009. máj. 17. 21:03
 3/35 anonim ***** válasza:
66%
egyáltalán nem baj, hordjad
2009. máj. 17. 21:05
 4/35 anonim ***** válasza:
91%
Semmi közük hozzá mert nem ők vannak veled hanem a lányuk, de akkor legközelebb ha hozzájuk mész akkor inkább ne vegyél fel harisnyát. Lehet attól tartanak hogy homoszexuális vagy.
2009. máj. 17. 21:06
 5/35 anonim ***** válasza:
41%

Talán mert nőies?

Nehogy te is olyan elfajzott korcs metroszexuális legyél... Mi férfias van egy harisnyában? Eszem ágába sem jutna felvenni, gusztustalan, és rettenet búzás...

-ReapeR-23/F

2009. máj. 17. 21:08
 6/35 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ne taníts nekik felvilágosultságot, mert csak magadra haragítod őket, azt meg gondolom nem szeretnéd. Egyszerűen ne húzz olyankor harisnyanadrágot, vagy rejtsd el jobban, ha mész hozzájuk. Amúgy meg mi a jó abban? Én gyűlölöm a harsinyát nő létemre. És minek térdnadrághoz harisnya? Ahhoz még nők sem nagyon húznak harisnyanadrágot, főleg nem ilyen melegben. De egy férfin hogyan néz már ki, ne is haragudj, ahogy a szőrszálakat hozzá nyomja a lábadhoz?

Nem ítéllek el ezért. Mert hát mindenki mást szeret. De a helyedben kétszer is átgondolnám, hogy megéri-e hordani harisnyát csak azért, mert szereted. A barátnőd mit szól hozzá? Ő sosem mondott egy rossz szót sem? Én furcsállnám, és megpróbálnám lebeszélni róla a barátom.

2009. máj. 17. 21:08
 7/35 anonim ***** válasza:
39%

Ma még nincs ilyen és ne próbáld meg elfogadtatni senkivel. Tanítani meg főleg ne taníts semmit.

Amúgy meg duna-érett példány vagy.

2009. máj. 17. 21:23
 8/35 anonim ***** válasza:
94%

Neked tetszik, ne érdekeljenek a rosszalló pillantások (meg az itteni beszólások, hogy bzis...)

Hordd és kész!

2009. máj. 17. 21:30
 9/35 anonim ***** válasza:
58%
"Hogyan fogadtassam el velük, hogy ma már ilyen is van?"--> Sehogy! Ez még ma is furcsa dolog. Felvilágosítást meg pláne ne tarts nekik, mert egy életre megbánod, ha nagyon komolyra fordul a barátnőddel a dolog. Tudod, anyós-após dolog.:D:D Szóval csak óvatosan.:)Egyébként meg az utcán is vigyázni kell ám, ne nagyon látszódjon, mert még a végén meglátja egy meleg, és letépi rólad meg beakasztja a horgot az utcán. Pláne, ha ilyen kis szexi neccharisnyában hasítasz.:D Eddig én csak a hátrányát látom ennek a dolognak. Régebben én pl tárdig érő zokniban járkáltam, hozzá rövidgatya.:D Kaptam az ívet rendesen: "Csak nem fociedzésre mész, öreg?" stb stb...:D:D
2009. máj. 18. 13:02
 10/35 anonim ***** válasza:
65%

Hogy klasszikust idézzek:

"Nem rossz az, csak más."

2009. máj. 18. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!