Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy férfi létemre szeretek harisnyanadrágot viselni?

Figyelt kérdés
A múltkor a barátnőm szüleinél felcsúszott a nadrágom, s kigúvadt szemmel meredtek a szülei a finom, vékony, nejlon harisnyanadrágomra. Amikor meg térdnadrágban bicikliztünk át hozzájuk, s rajtam harisnyanadrág volt a térdnacihoz, láttam a rosszalló pillantásukat, az apja még a fejét is megcsóválta (bár nekem szólni nem mert). Hogyan fogadtassam el velük, hogy ma már ilyen is van? Hogyan taníthatnék nekik egy kis felvilágosultságot?
2009. máj. 17. 20:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
92%
Ja, amúgy én nő létemre ki nem állhatom a harisnyát - hordjál helyettem is :)
2009. máj. 18. 17:25
 12/35 anonim válasza:

Ha szeretnél neik írásos formában egy kis segítséget adni, javaslom figyelmedbe ezt az oldalt.

Itt sok témán keresztül több oldalról körbe van járvaa férfiak harisnya viselése:

[link]

2009. okt. 1. 19:29
 13/35 A kérdező kommentje:
Ma pl. egy csinos, fekete, rombuszmintás nejlonharisnya volt rajtam, egész szépnek tűnt benne a lábam. Itthon amúgy is mindig pólóban és harisnyanadrágban vagyok.
2010. febr. 18. 00:53
 14/35 anonim ***** válasza:
Talán azért, metr köcsög transzvesztitának néznek miatta...
2010. febr. 18. 01:01
 15/35 anonim válasza:

ember ez azért durva :S

gondolj bele ha lesznek gyerekeitek 1x

mit mondsz a fiadnak? ő szégyellni fog téged

rosszabb esetbe b@szogatják érte ŐT majd a suliba, ennél kisebb dologért is halálra szekálhatják az embert...

na mindegy ez csak az én véleményem le lehet pontozni :)

2010. febr. 18. 01:21
 16/35 anonim válasza:
63%
én is szeretek harisnyát hordani csak én a fejemre szoktam huzni
2010. febr. 18. 06:43
 17/35 anonim ***** válasza:
44%

Az egész dolognak a lényege,hogy az üresfejű kiscsávónak a commentjeinkre csak annyi a válasza,hogy"ma is csodálatosan gyönröű harisnyában flangáltam otthon és az utcán is:D" hahahaha.Haver,gondolom elvagy tévedve,és nemcsak szépnek látod a lábaid harisnyában,hanem fel is izgat a tény,hogy rajtad harisnya van.Szerintem menj el bárokba nézelődni.Valami üzemzavar van a gépezetedben,és nem vagy igazi férfi...Ez a helyzet.

Nem a női test vonz,hanem a férfi,mégpedig az olyan fréfi test,amelyen női kiegészítők találhatók.Ha ez neked természetes,akkor valószínűleg nem vagy heteroszexuális-sz*rügy.

2010. febr. 18. 08:28
 18/35 anonim ***** válasza:

Ember neked minek van barátnőd amikor búza vagy? Ezt nem értem! Holnaptól már szoknyát is fel fogsz venni a rombuszmintás harisnyádhoz? :D

Inkább ismerd be, hogy búúúúza vagy!

2010. febr. 18. 08:44
 19/35 anonim ***** válasza:
41%
Utolsónál a pont.
2010. febr. 18. 08:44
 20/35 anonim ***** válasza:
51%
Vagyis a 08:28-nál.Közben írtak egy választ:)
2010. febr. 18. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!