Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy férfi létemre szeretek harisnyanadrágot viselni?
Ha szeretnél neik írásos formában egy kis segítséget adni, javaslom figyelmedbe ezt az oldalt.
Itt sok témán keresztül több oldalról körbe van járvaa férfiak harisnya viselése:
ember ez azért durva :S
gondolj bele ha lesznek gyerekeitek 1x
mit mondsz a fiadnak? ő szégyellni fog téged
rosszabb esetbe b@szogatják érte ŐT majd a suliba, ennél kisebb dologért is halálra szekálhatják az embert...
na mindegy ez csak az én véleményem le lehet pontozni :)
Az egész dolognak a lényege,hogy az üresfejű kiscsávónak a commentjeinkre csak annyi a válasza,hogy"ma is csodálatosan gyönröű harisnyában flangáltam otthon és az utcán is:D" hahahaha.Haver,gondolom elvagy tévedve,és nemcsak szépnek látod a lábaid harisnyában,hanem fel is izgat a tény,hogy rajtad harisnya van.Szerintem menj el bárokba nézelődni.Valami üzemzavar van a gépezetedben,és nem vagy igazi férfi...Ez a helyzet.
Nem a női test vonz,hanem a férfi,mégpedig az olyan fréfi test,amelyen női kiegészítők találhatók.Ha ez neked természetes,akkor valószínűleg nem vagy heteroszexuális-sz*rügy.
Ember neked minek van barátnőd amikor búza vagy? Ezt nem értem! Holnaptól már szoknyát is fel fogsz venni a rombuszmintás harisnyádhoz? :D
Inkább ismerd be, hogy búúúúza vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!