Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány? * (most van saját kép)
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. ezt a kérdést ma tettem fel. Most itt van a saját képem is.
2011. dec. 15. 11:03
31/38 anonim válasza:
jaja 22-es ez a fehérnemű borzalmas :S
33/38 anonim válasza:
ma 13:11
Hidd el,nincs kitömve,jobban mondva a melleim vannak csak benne...(22-es vagyok)
34/38 anonim válasza:
ma 13:20
Az,hogy neked nem tetszik a fehérneműm,az a te véleményed..Nekem tetszik,és ami a lényeges,hogy kényelmes.
35/38 anonim válasza:
hát nem. olyan lapos vagy elölről, mint a lángos hátulról 20
36/38 anonim válasza:
22es, alias 35ös. és melled teljesen valódi? az se tömött? mert akkor nagyon jó!!! :-P
37/38 anonim válasza:
22 es, nagyon látszik, hogy ez a melltartó nem a te melleid méretéhez való , de mindegy én nem akarlak bántani :)
38/38 anonim válasza:
A kérdezőnek írnám:
Szerintem teljesen jó, nincs vele baj. Mindig is az ilyen lányokkal foglalkoztam. szeretem, ha vékonyabb a mellméret meg engem nem érdekel. Persze van az a határ, mire már én is azt mondanám, hogy nem, de szerintem Te még teljesen jó vagy :)
A lényeg, hogy hosszú hajad legyen... ennyi.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!