Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány? * (most van saját kép)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. ezt a kérdést ma tettem fel. Most itt van a saját képem is.
Szia. Látod nálam lehet a baj, de ez így nekem nem ad teljes és jó képet...
Semmi baj az alakoddal, de valahogy nem tudom kimondani, hogy sinos vagy mert nekem a lényeg hiányzik és így nem lehet dönteni.
Amúgy persze alapvetően jó az alakod. Emiatt nem érdemes önbizalom hiányosnak lenned.
Kérdező ez egy páros hatás. Te se járnál olyan fiuval aki dagadt, de szép az arca vagy jó a teste, de ritkaronda az arca. A te esetedben, a tsted miatt nem kell aggódni, de ha a fejed is jól néz ki akkor jó, de egy olyan nem fog járni veled akinek a molettek jönnek be. Érteni?:)
A testeddel meg nincs semmi gond
köszönöm a válaszokat. Csak érdekelt, hogy mit fogtok válaszolni, mert ahogy a környezetemben észrevettem,mindenki a ducibbra, arra akinek néha lóg a hálya is, és kíváncsi voltam, bejön-e még mostanság a vékony alak.
ami az arcot illeti, képet róla nem szeretnék ide felrakni, de hosszú barna hajú vagyok oldalfrufruval, zöld szem, nincs nagy bőrhibám, esetleg néha előjön pár apró pattanás.
igen de nem csak az alak a lényeg
hanem összességgében jól nézzki
szép arc , haj, mellek, alak (homokóra), fenék, lábak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!