Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » *Fiúk, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

*Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány? * (most van saját kép)

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. ezt a kérdést ma tettem fel. Most itt van a saját képem is.

[link]

2011. dec. 15. 11:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

Igen, tetszene.

24F

2011. dec. 15. 11:19
 12/38 anonim ***** válasza:

Szia. Látod nálam lehet a baj, de ez így nekem nem ad teljes és jó képet...

Semmi baj az alakoddal, de valahogy nem tudom kimondani, hogy sinos vagy mert nekem a lényeg hiányzik és így nem lehet dönteni.

Amúgy persze alapvetően jó az alakod. Emiatt nem érdemes önbizalom hiányosnak lenned.

2011. dec. 15. 11:21
 13/38 anonim ***** válasza:

Kérdező ez egy páros hatás. Te se járnál olyan fiuval aki dagadt, de szép az arca vagy jó a teste, de ritkaronda az arca. A te esetedben, a tsted miatt nem kell aggódni, de ha a fejed is jól néz ki akkor jó, de egy olyan nem fog járni veled akinek a molettek jönnek be. Érteni?:)

A testeddel meg nincs semmi gond

2011. dec. 15. 11:23
 14/38 anonim ***** válasza:
mondjuk, hogy igen.
2011. dec. 15. 11:24
 15/38 anonim ***** válasza:
Az előzőnél is leírtam, de akkor most még egyszer: tetszik.
2011. dec. 15. 11:25
 16/38 anonim ***** válasza:
igen én sajnos mindig az ilyen lányokra buktam :S azért sajnos mert ők meg nem rám :P
2011. dec. 15. 11:26
 17/38 anonim ***** válasza:
Jóféle
2011. dec. 15. 11:31
 18/38 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Csak érdekelt, hogy mit fogtok válaszolni, mert ahogy a környezetemben észrevettem,mindenki a ducibbra, arra akinek néha lóg a hálya is, és kíváncsi voltam, bejön-e még mostanság a vékony alak.

ami az arcot illeti, képet róla nem szeretnék ide felrakni, de hosszú barna hajú vagyok oldalfrufruval, zöld szem, nincs nagy bőrhibám, esetleg néha előjön pár apró pattanás.

2011. dec. 15. 11:36
 19/38 anonim ***** válasza:

igen de nem csak az alak a lényeg

hanem összességgében jól nézzki

szép arc , haj, mellek, alak (homokóra), fenék, lábak

2011. dec. 15. 11:41
 20/38 anonim ***** válasza:
ha ez megnyugtat nekem biztos bejönnél
2011. dec. 15. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!