Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány? * (most van saját kép)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. ezt a kérdést ma tettem fel. Most itt van a saját képem is.
Nekem nem jönnél be..Nem csak azért mert túl kicsi a melled,nem csak azért mert a hályas szót így írtad..
Nem vagyok oda a HÁJAS nőkért,de szeretem ha egy nőn van mit fogni,és nőies..nem deszka..
Nekem az ilyen alkatú lányok jönnek be..
25/F
Nekem ilyen az alkatom,és volt aki azt mondta hogy túl kicsik a melleim, vagy túl nagyok.
Kedves kérdező.Megfelelni mindenkinek úgy sem fogsz tudni.Ezért csak egyetlen egy embernek akarj megfelelni.A férjednek(párodnak,barátodnak aki éppen van) Többiek véleményére nem kell adni.
Valahogy nem vagy nőies, de lehet, csak a ruha miatt.
Amúgy ha szeret valaki, akkor tökmindegy, ha meg nem, akkor keressen mást, ha nem tetszik a látvány.
ha 14-15 éves lennék akkor tetszene.
de ez a test túl fiatal lányé lehet, nem nézem ki többnek max 15 nek.
"22"es!
neked is nagyon jó alakod van! igen, más vagy, mint a kérdésfeltevő, de kimondottan tetszetős! :-)
lehet, hogy rossz a fotó, de szerintem nem ez az ideális melltartóméret a számodra.... így ránézésre cicid nem tölti ki az egészet, inkább kitömött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!