Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » *Fiúk, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

*Fiúk, nektek tetszene egy ilyen lány? * (most van saját kép)

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. ezt a kérdést ma tettem fel. Most itt van a saját képem is.

[link]

2011. dec. 15. 11:03
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönnél be..Nem csak azért mert túl kicsi a melled,nem csak azért mert a hályas szót így írtad..

Nem vagyok oda a HÁJAS nőkért,de szeretem ha egy nőn van mit fogni,és nőies..nem deszka..

Nekem az ilyen alkatú lányok jönnek be..

[link]

25/F

2011. dec. 15. 12:01
 22/38 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen az alkatom,és volt aki azt mondta hogy túl kicsik a melleim, vagy túl nagyok.

Kedves kérdező.Megfelelni mindenkinek úgy sem fogsz tudni.Ezért csak egyetlen egy embernek akarj megfelelni.A férjednek(párodnak,barátodnak aki éppen van) Többiek véleményére nem kell adni.

[link]

2011. dec. 15. 12:04
 23/38 anonim ***** válasza:
a bikini nem előnyös...hidd el, egy kicsit is előnyösebb bikinivel már kicsit nagyobbnak látszana
2011. dec. 15. 12:05
 24/38 anonim ***** válasza:

Valahogy nem vagy nőies, de lehet, csak a ruha miatt.

Amúgy ha szeret valaki, akkor tökmindegy, ha meg nem, akkor keressen mást, ha nem tetszik a látvány.

2011. dec. 15. 12:20
 25/38 anonim ***** válasza:

ha 14-15 éves lennék akkor tetszene.

de ez a test túl fiatal lányé lehet, nem nézem ki többnek max 15 nek.

2011. dec. 15. 12:22
 26/38 anonim ***** válasza:
Puszilnám a cicieidet:)))) jó hosszú combod van ám, milyen magas vagy?
2011. dec. 15. 12:25
 27/38 A kérdező kommentje:
175cm
2011. dec. 15. 12:57
 28/38 anonim ***** válasza:
szerintem is nagyon jó az alakod. az, hogy milyen méretű melltartót hordasz az legfeljebb akkor érdekes, hogyha a nagy átlagnak akarsz megfelelni, hogy lám, nekem is "nagy" mellem van! de úgyse a mellméret számít egy kapcsolatban. (vagy, ha igen, az már régen rossz...) max a mell formája. az meg nálad igen szépnek tűnik :-)
2011. dec. 15. 13:06
 29/38 anonim ***** válasza:
sajnálom de nem.......
2011. dec. 15. 13:11
 30/38 anonim ***** válasza:

"22"es!

neked is nagyon jó alakod van! igen, más vagy, mint a kérdésfeltevő, de kimondottan tetszetős! :-)

lehet, hogy rossz a fotó, de szerintem nem ez az ideális melltartóméret a számodra.... így ránézésre cicid nem tölti ki az egészet, inkább kitömött...

2011. dec. 15. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!