Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai tizen- és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai tizen- és huszonéves srácok?

Figyelt kérdés

Egyre lányosabbak, emiatt melegnek tűnnek. Nem tudnak semmi fiús dolgot csinálni. Egyre több köztük a metroszexes (va hogy hívják őket). Miattuk lesznek bolondok a lányok, mert nekik akarnak megfelelni (második világháborús fejűek a 16 tonna tömör smink készlet használata által). Értelmetlen zenét hallgatnak. Nincs bennük semmi fiús vonás.

Sok normális srác pedig miattuk issza meg a levét és nincs csajuk.

2011. dec. 14. 14:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Attól mert itt vinnyogsz nem lesz barátod. Az meg, hogy más mit csinál semmi közöd.
2012. márc. 1. 20:23
 32/37 lila nyuszi ***** válasza:

Engem zavarna olyan pasi aki szereti a focit vagy forma1et vagy ilyesmi ökörségeket. Szerencsére vannak akik nem szeretik és férfinak is néznek ki. :)

21/N

2012. ápr. 29. 13:33
 33/37 lila nyuszi ***** válasza:
Média ugyanúgy ráerőlteti a férfiakra, hogy szeresség az ilyeneket... Semmi egyéniség nincs, csak majmolják a "férfias" dolgokat, de ez se jobb...
2012. ápr. 29. 13:35
 34/37 anonim ***** válasza:
Én szeretem a forma1-et és nem azért, mert férfiasnak érzem magam tőle:) engem meg a nagyszájú nők zavarnak és a körmüket féltő pícsák:D
2012. ápr. 29. 14:30
 35/37 anonim ***** válasza:
Hát,én is huszonéves vagyok,és mondjuk az egyetlen lányosnak mondható dolog,amit csinálok,hogy sütök,péknek tanultam,és otthon is sütök,nem csak munkában.De mást nem,nem is figyeltem,hogy más mit csinál,hogy viselkedik,engem a csajok érdekelnek,a többi nem.Hogy miért lehet?Mert az összes ilyen lányos fiú szerencsétlen istenverte homokláda,vagy ha még nem az,szívesen lenne az.Szerintem jó,ha meg maradnak a hagyományos értékek-a férfi maradjon férfi a nő,maradjon nő.Mondjuk észre vettem,hogy sok a fiús lány...
2012. aug. 2. 17:00
 36/37 anonim válasza:

utolsoval en is egyet ertek :D

es igen a media meg egymas iranti(nem letezo) kolcsonos tisztelet nagyon sok emberben jelen van,ezert meg szunik a tisztesseg.ezert krealodnak a mai tizen,huszon eves kan egerek :)

tisztelet a kivetelnek.

felre ertes ne essek nem baj ha valaki ad magara stb...de nehol mar eleg "beteges" plane ha a szemelyisege is valtozik vele

eroszakra-eroszak

beszol-meg versm

stb...

2012. aug. 2. 17:03
 37/37 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést tuti valami dagadt kövér, tanyasi magányos forever alone gyerek írta ki aki éppen most is wowozik :D És mindenki más gyökér és homokos akinek van barátnője. :X
2013. márc. 1. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!