Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai tizen- és huszonéves srácok?
Egyre lányosabbak, emiatt melegnek tűnnek. Nem tudnak semmi fiús dolgot csinálni. Egyre több köztük a metroszexes (va hogy hívják őket). Miattuk lesznek bolondok a lányok, mert nekik akarnak megfelelni (második világháborús fejűek a 16 tonna tömör smink készlet használata által). Értelmetlen zenét hallgatnak. Nincs bennük semmi fiús vonás.
Sok normális srác pedig miattuk issza meg a levét és nincs csajuk.
Elcseszett liberális fertő, ami szétcseszi a hagyományos értékeket (család, barátság, férfias, nőies viselkedés és kinézet).
Ha a régi értékeket képviseled, akkor a pofádba vágják, hogy begyepesedett idióta, vagy kirekesztő szélsőséges vagy.
Pont az ilyet tetvek miatt vezetném be újra a nyilvános akasztás és korbácsolást.
Érdekes.. Én férfiasan nézek ki,és így is bejövök sok csajnak(még a 10en éveseknek is).
23/f
én aztán nem vagyok b.zis, sőtt a legtöbb majmot telibeverném, mert már az utcán is felba.z a látvány
értelmes zenét hallgatok
van nőm, szexi, művelt, házias.
mi ebből a tanúlság? ne álltalánosíts
A férjem 25 és vannak feminim vonásai. Nem viselkedésben, mert szerel, fát vág. De pl alig izmosodik, szakálla és bajsza alig van. Néztem az apját a nagypapákat, hát kedves apósom csubakka. Iszonyú szőrös.
Utánaolvastam. Nem tudom nem-e csak laikus találta ki, de állítólag a hormonális fogamzásgátlás tehet róla.
A bogyót szedő nő pisije bejut a csatornarendszerbe, ugye ezt szűrik, tisztítják, de a mesterséges női nemi hormont nem tudják kiszűrni, így az megy a természetbe, és újra bejut az ivóvízkészletbe. Ez a hormon elnyomja a tesztoszteron hatását.
Ki tudja, mindenesetre elgondolkodtató.
Okés, talán tényleg nem kellett volna általánosítani, DE sajna, már ez komolyan az átlag.
21 vagyok kopasz, és szakállas. SOHA a büdös életbe nem tudták rám erőltetni a rózsaszín pólót. Ezeknek a srácoknak ez kell. (srácoknak? szabad így nevezni őket?)
20 év múlva már a férfiak is menstruálni fognak??? :D
Nem tudom minden esetre, ténylegesen nehéz megkülönböztetni a kisfiúkat, a kislányoktól. Tény, és való, hogy a tesztoszteron az úgy, ahogy kimaradt a szervezetükből.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Azt hiszem ezek mindent elárulnak. Ahogy, olvastam a mai srácok(???) már megfelelni akarnak a csajoknak. A lányoknak meg legfeljebb lesz egy személyben egy barátjuk, és egy barátnőjük. "Barinő" extrákkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!