Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az osztálytársaim a fiúk azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársaim a fiúk azt mondták, hogy hétvégén olyan "basznivaló" vagyok. Miért?

Figyelt kérdés

Ezzel mit akartak mondani? Lányok ti mit gondolnátok? Fiúk miért mondanátok?

Magabiztos vagyok,a lányok irigykednek mert azt mondják,hogy "mind a tiz ujjamra találok pasit" .. De én egyáltalán nem igy gondolom.Igaz,hogy sok fiúval lehetnék,de nekem egy kell és rendes.. Ilyet csak akkor találok ha visszafogottabb leszek?

2011. dec. 14. 00:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
A szép és a "basz*ivaló" között van különbség, nem is kicsi.
2011. dec. 14. 01:36
 12/28 anonim ***** válasza:
82%
Kanosak és valszeg fiatalok. Olyat keress aki látja a szexi nőt és értékel is. :)
2011. dec. 14. 01:50
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Júj..egy gimis osztálytársnöm jutott eszembe rólad...általánosba is együtt jártam vele és általánosba egészen normális söt talán kicsit visszahúzodó is volt...aztán gimibe meg teljesen kifordult magából.

Csak a legdivatosabb és legkirívóbb ruhákat hordta...egyszer az igazgató haza is küldte átöltözni amikor egy átlátszó miniruhában jött suliba...

Aztán beszélgettem vele, akkor meg csak sírt a szája hogy nem érti a fiúk miért csak a dugni való csajszit látják benne, pedig felsöfokú végzettsége is van...hát nem sikerült elmagyarázni hogy talán azért mert, aki úgy rohangál a suliba meg az utcán mint egy riherongy az bizony ne csodálkozzon ha annak nézik ....

A fenti eset szerintem rád is áll...és igen ha normális fiút keresel akkor talán kicsit normálisan kéne neked is viselkedni, mert kihivó k...vás lányokra csak a tahók hajtanak, de a normálisaknak is csak ba.ni kell...hát ezt értették az alatt amit mondtak.

2011. dec. 14. 04:33
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

A régi mondás szerint, aki k.rvaként viselkedik, ne csodálkozzon, hogy meg akarják baszni. Az ilyen csajok ráadásul még teljesen hülyék is - bizonyítja ezt a te eseted is - mert nem képesek felfogni, hogy miért így állnak hozzájuk. Ha egy csepp eszed is lenne, akkor eleve nem öltöznél és viselkednél így.

"Magabiztos vagyok,a lányok irigykednek mert azt mondják,hogy "mind a tiz ujjamra találok pasit"

Ez csak szimpla belemagyarázás, hogy te mekkora jó csaj vagy. Hidd el, ez nem irigység, hanem megvetés.

".. De én egyáltalán nem igy gondolom.Igaz,hogy sok fiúval lehetnék,de nekem egy kell és rendes.."

Ráadásul még hülye szűzk.rva is vagy. Játszod az agyad, aztán lekoptatod őket. Nekem azután sem kellenél, ha hirtelen normálisan viselkednél, mert tudnám, hogy korábban milyen voltál.

2011. dec. 14. 06:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy hétvégén olyan b@sznivaló vagy? :D:D:D Miért, hétköznap nem? :D

Itt dögöljek meg ezt nemértem :D

Szóval akkor vannak olyan lányok, akik nem csak hogy éjszaka folyamán vesztenek a szépségükből, de vannak olyanok is akik a hétvégére megszépülnek? :D:D:D

Gyerekek, olyan nő nincs aki reggelente megszépül? :D:D Mert nekem olyan kéne! :D

21F

2011. dec. 14. 07:16
 16/28 A kérdező kommentje:

ma 04:33

Hasonló a szitu itt is..

Úgy érzem változni kell.

Hát mert hétköznap osztálytársként látnak..Hétvégén meg nekik is előjön a fantázia szerintem..

2011. dec. 14. 09:23
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
dugnivaló, könnyűvérű csaj vagy ennnyi
2011. dec. 14. 10:11
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
A válasz nagyon egyszerű: Ha most nem is, de a hétvégi bulikon a résztvevők 70%-ának feltérképezed a fél garatját, abból 20%-al még karóba is huzatod magad. És mivel bulizni hétvégén szokás így te hétvégén vagy baszn*való. Védheted magad, de az írásodból másra nem lehet következtetni + én látom a jövőt:D
2011. dec. 14. 11:53
 19/28 anonim ***** válasza:
24%
Tök jó nőnek tűntél,pont ideál.Ritka az ilyen,aki kirívó,meg nőies.Nekem szerintem akár kapcsolatra is kellenél.
2011. dec. 14. 16:46
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a kihívó öltözéked és a ku.rvás viselkedésed miatt mondták rád. A hozzászólásaid alapján eszed az nem lehet valami sok, barátnőnek biztosan nem kellenél. Szerintem ezt ők is így látják. Sokan nem akarnak otthonra egy szerinted magabiztos, mások szerint öntelt és harsány csajt, akit nem a belülről sugárzó szépsége tesz erre-arra vonzóvá.
2012. máj. 13. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!