Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztálytársaim a fiúk azt mondták, hogy hétvégén olyan "basznivaló" vagyok. Miért?
Figyelt kérdés
Ezzel mit akartak mondani? Lányok ti mit gondolnátok? Fiúk miért mondanátok?
Magabiztos vagyok,a lányok irigykednek mert azt mondják,hogy "mind a tiz ujjamra találok pasit" .. De én egyáltalán nem igy gondolom.Igaz,hogy sok fiúval lehetnék,de nekem egy kell és rendes.. Ilyet csak akkor találok ha visszafogottabb leszek?
2011. dec. 14. 00:05
1/28 anonim válasza:
megb@szni és annyi, röviden ezt jelenti, nem éppen bók
2/28 anonim válasza:
hétvégén?
akkor te ilyen partykuva vagy v mi? kis ribanc vagy ezt értették , semmi jót .
3/28 anonim válasza:
valami olyasmi, hogy szexre való vagy szerintük.de nem valami értelmes ilyet mondani
4/28 A kérdező kommentje:
Pedig egyáltalán nem vagyok az.. AZ egy dolog,hogy magabiztos vagyok és kihivó.de nem fekszem le senkivel! szoval.. :)
2011. dec. 14. 00:12
5/28 anonim válasza:
hát pedig bogaram..ezt jelenti.
6/28 anonim válasza:
Ez könnyű: szívesen megbasznának, de ennél többre nem tartanak. A helyedben erre nem lennék túl büszke.
7/28 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy megdugnának. Amúgy ha kihívó vagy akkor inkább az ilyen nagydumás partiarcok figyelmét kelted fel, nem pedig a magamféle, komoly kapcsolatot kereső srácokét.
8/28 A kérdező kommentje:
Aki nekem tetszik azt megkapom..de mindig azokat az idiota menő szépfiúkat fogom ki azok tetszenek. Aki meg nem olyan az meg nem tetszik. Túl válogatós vagyok ez a baj :s
Egy csúnya lányra nem mondanák ezt.. Szoval szépnek tartanak,de nem gondolnák,h leszek velük..
2011. dec. 14. 00:36
9/28 anonim válasza:
azért mondják, mert gondolom ribancként viselkedsz. mell ki, segg ki, tanga kilóg, és húzod a pasikat. mit vársz? mit mondjanak? a basznivaló azt jelenti, hogy megdugnának, de mint embert, vagy barátnőt hosszűtávra semmiképp sem vállalnának.
10/28 anonim válasza:
A pasik szerint d*gásra vagy jó, és kész. De mivel Te ezt képtelen vagy elfogadni, ezért fényezed magad. De már eléggé fényesre nyaltad a kis feneked, úgyhogy menj aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!