Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy a mai gyerekek túl gyorsan akarnak felnőni?
Szerintem is túl korán akarnak felnőni.. Pár napja hallottam az utcán beszélgetni 2 kiscsajt... 1ikőjük sem volt idősebb 13-14 évesnél és azt beszélték, hogy melyikőjük hogy szopta le a pasiját.... Én annyi időseb még kosárlabda edzésre és bicajozni jártam, nem pedig szopni...
25/L
#11es válaszoló, ez azért tényleg durva :O
Én nem találkozok szerencsére ilyenekkel :S
#1es voltam.
Minél hamarabb "nőnek" fel, annál előbb válnak fogyasztóvá (ha mást nem is vesznek, majd esemény utáni tablettát...). Okosan ki van ez találva.
Mielőtt még valaki annak tartana, nem vagyok szentfazék, nem egy csajt ismerek, aki 15 éves korában vesztette el a szüzességét, nincs ezzel semmi bajom, hiszen nem váltak rib@nccá, felnőttek a feladathoz, megtanultak érezni és gondolkodni. Node manapság ez a kettő nem előnyös tulajdonság, ha azt akarják, hogy agyhalott, érzelmileg sekélyes, felszínes zombi legyél, hogy idomulj a jelenbe. Szerencsére még sokan vannak, akiket normálisan nevelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!