Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy igény, hogy legyen egy nőnek diplomája?
akkor tehát a válasz: nem nagy elvárás, csak szerintük buta.
te meg, ha rám hallgatsz, azt csinálsz amit akarsz:D
Szerintem inkább úgy összeségében ismerd meg a högyet, és utánna dönts...
Az én szomszédom és barátnöm is egyben most 22éves, pincérnönek tanult, saját autója van - nem lízingelt- saját, lakása nagyon modern berendezéssel, nincs adóssága, és két hónap múlva üzletvezetö lesz egy internacionális cégnél....és mindezt az eszével érte el, nem feküdt le senkivel, de nincs is dipoomája.
Szóval lehet hogy sok értelmes, és érdekes hölgytöl esel el ezzel a kritériummal...
"semmi kedvem egy hülye 8 általánost végzett vagy szakmunkás pl. fodrász csajjal leállni"
Addig még te lehet kitörölheted a segged a diplomáddal lehet hogy a fodrász sokkal többet keres mint te.Én úgy vagyok vele mindenki olyan munkát válasszon amilyet szeret.Szerintem elég szánalmas vagy...képzeld egy fodrász havonta akár 250.000 ft ot is kereshet meg még annál is sokkal többet. na töröld ki a segged a diplomáddal!!
na, látom ide okoskodnak páran, hogy mien sokat értek a felsőoktatásal, szerintem meg nem az számít, hogy kinek mien papírja van, hanem hogy mit tud, ha szakmai dolgokról van szó.ismerek olyan embert, aki nem tudja leírni a nevét,és azt se tudja hogy mikor született.de egyedül képes lenne felépíteni egy házat,belerakni a villanyt,vizet,gázt.kifesteni,leparkettázni.mindent.míg ismerek olyan ügyvédet, aki semmit se ért még a saját szakterületéhez sem.
sokan láttam írták, hogy a szakmunkás nem ér semmit, hát nem tudom, ha nem lenne pék, szakács,vízvezeték szerelő,sőt, útburkoló munkás,és a hozzájuk tartozó segédmunkások,hogy mit csinálna a sok diplomás,érettségis ember, aki ugye nem ért ezekhez,akkor mi is lenne?mindenki okoskodik, de kenyeret és millió másik dolgot nem tud csinálni senki?értékes az is, aki betanított munkás, aki szakmunkás,épp úgy, ahogy bárki más.mert teszi a dolgát.de a párválasztásban nem hiszem, hogy bárki is a végzettséget vizsgálná.mien ismerkedés lenne ez:jó csaj vagy.mutatsd a diplomád, addíg nem szólhatsz hozzám.a probléma általában a nagyképűség, ami bele ivódott a népbe, hogy én jobb vagyok nála, mert nekem 2-3 papírral több van, neki meg csak a 8 általános.közben meg olyanok csinálták a kocsidat.de lenézed?mien munka ez?néha kicsit bele kéne gondolni a mások helyzetébe is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!