Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért siránkozik itt mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért siránkozik itt mindenki?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit sem megsérteni, de mostanában túl sok szabadidőm volt, így elkezdtem olvasgatni ebben a témakörben, és azt tapasztaltam, hogy "férfiak" folyamatosan amiatt nyafognak, hogy ők rondák, senkinek sem kellenek, beleesnek a "barát zónába", minden nő ribanc, mindenki a pénzre hajt, és sorolhatnám... (itt jegyzem meg, hogy barát zóna szerintem nem létezik)

Miért nem tudtok férfiak lenni, és erőt sugározni magatokból? Nem hallottatok még arról, hogy bevonzotok dolgokat, ha bebeszélitek magatoknak, hogy rondák vagytok, és nem kelletek senkinek, akkor nem is fogtok kelleni?

Én pl abszolút nem vagyok gazdag, nem vagyok a legjobb csávó sem a világon, de sosem jelentett problémát, hogy összejöjjek azzal, akivel szeretnék. Ha változtatni akarnátok magatokon tudnátok. Én például 13-14 évesen kövér kisgyerek voltam, később elkezdtem sportolni, mára inkább vagyok kigyúrt, mint kövér. Abben az időszakban nem volt önbizalmam, de a sport önbizalmat adott, és amióta van önbizalmam sosem utasítottak még vissza, legyen s hosszú, vagy rövidtávú kapcsolatokról. És soha nem fizettem lánynak semmiért, ha nem volt a barátnőm.

Nem értelek titeket, miért nem próbáltok meg változtatni a nyavalygás helyett? Van pár haverom, aki tényleg nem egy adonisz, sőt sokak szerint csúnyák, mégis összejön nekik is, ja és nem gazdagok, nem BMW kulcsot lóbálnak, stb...

21/F

2011. dec. 12. 18:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A szociábilis kocka hallgató

via Egyetemista by G.PhD on 9/25/08

A szociábilis kocka hallgató, szemben a többi kockával, akik igen messze állnak a szociabilitástól, arról ismerkszik meg, hogy, akár a jó úttörő, ahol tud segít. A kollégium legváratlanabb helyszínein szokott feltűnni hóna alatt egy számítógéppel, vagy egy egész toronnyi warezgyanús CD-vel, hiszen bárhol, még a szomszéd szobában is akadhat hallgató, akinek szüksége lehet a kollégium geekje által kínált változatos szolgáltatásokra. A szociábilis kocka szinte bármiben szívesen segít, legyen az rendszertelepítés, programfeltörés, vagy a DC++ beállítása. Sőt, jobb nőknek még a szemináriumi dolgozatok formázásába is besegít.

Bár a szociábilis kocka hallgató szociális készségei lényegesen felülmúlják a natúr kockákét, ha csajozásra kerül a sor, ők is éppolyan tanácstalanok, mint aszociális társaik. A szociális kockának ugyanis az a naiv képzete van a csajozásról, hogy ha kiszemel egy csinos lányt, és mindig, minden felmerülő informatikai problémájában segít neki, akkor a lány egy idő után beleszeret, és hozzámegy feleségül végre lefekszik vele. Ez azonban sohasem történik meg, mert a csinos lányok nem a ropikarú geekekre, hanem a nagydumás, sármos, kigyúrt fickókra buknak, akik tele vannak pénzzel, és nagy a kocsijuk. A csinos lány persze néha flörtölni fog vele, de ezt csak azért teszi, hogy még jó hosszú ideig megtartsa a rabszolgát: az ingyen munkaerőt.

A szociábilis kockának legfeljebb akkor lenne esélye jó csajokhoz jutni, hogyha diplomázás után sikerülne elhelyezkednie egy zsíros kockaállásban... ezeket a pozíciókat azonban csakhamar elhappolja előle a többi kocka, akik informatikai problémákon obszesszálódtak, ahelyett, hogy holmi társasági életre baszták volna el a drága időt. Ezért aztán a szociábilis kockának végül be kell érnie holmi rendszergazdai vagy helpdeskes pozícióval, ahol kedvére bontakoztathatja ki társas ambícióit.

2011. dec. 12. 19:03
 12/18 anonim ***** válasza:
Most burkoltan sértegeted az informatikusokat ?? XD
2011. dec. 12. 19:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek veled kérdező, egy dolgot kivéve. Barátzóna létezik. Gondolom te, hozzám hasonlóan, nem az a típus vagy, akit oda sorolnak a lányok. Szerencsések vagyunk, de elég csak kinyitni a szemed kicsit, és láthatod, hogy amúgy létezik.
2011. dec. 12. 19:14
 14/18 A kérdező kommentje:

Az nem barát zóna, hanem a srácok, akiket kihasználnak zóna, de azok sosem lesznek egy lány barátai.

Ha én valakinek a barátja akarok lenni, akkor az leszek, ha többet akarok, akkor azt is megkapom, mert tudatom a lánnyal, hogy mi a célom, és nem játszom a jajj, ugye mi mennyire jó barátok vagyunk, remélem 1x belém fogsz szeretni, de ezt nem mondhatom ki játékot...

2011. dec. 12. 19:30
 15/18 anonim ***** válasza:
cool story bro!
2011. dec. 12. 19:32
 16/18 anonim ***** válasza:

a gyakorikérdések az önbizalomhiányos szerencsétlen férfiak és fiúk melegágya.

a jövőben csakis az önbizalommal és erővel teli férfiaknak van hely a nőknél szerintem, és amíg a siránkozók nem változtatnak a hozzállásukon, addig nem lesz jó dolguk.

2011. dec. 12. 21:01
 17/18 Lifeishard ***** válasza:

Én is hasonló szemléletet hirdetek, mint Kedves Kérdező, csak én igyekszem némiképpen rávilágítani a dolgok miértjére és hogyanára, és NEM azért, mert én vagyok, aki megmondhatja a frankót és mindenki más s...gg, hanem mert én is mélyről indultam (rengeteg keserűség, visszautasítás), de siránkozás helyett kerestem az embereket, akiktől tanulhatok, és a lehetőséget a fejlődésre, valamint a választ a kérdésre, hogy nekem miért nem sikerült eddig, és másnak miért igen. Jelentem, hogy megtaláltam. :) Nagy a szociális köröm, rengeteg csaj ismerőssel, úgyhogy tartalmas és tapasztalaton alapul az input, és eredményekkel az output. :) A probléma az, hogy amikor őszintén, a segíteni vágyás szándékával elmondom, hogy hogyan látom és szerintem mit kéne tenni, mindig jönnek a kifogások, és a múlt keservébe való menekülés, azzal való takarózás, ami számomra érthetetlen. Sosem mondtam senkinek, hogy a külső nem számít, de közel sincs akkora jelentősége, mint hiszik, ráadásul a külsőért meg is lehet dolgozni, és súlyos ezrekbe sem kerül (mennyi pénzt költ el a kevésbé sikeres férfibanda cigire, piára, játékokra), csakúgy, mint a belső megváltoztatása. Amikor az ember észérveket próbál sugallni, és azt kéri, hogy bizony szánjuk rá az időt és az energiát, hogy változzunk, dolgozzunk érte, akkor jön, hogy miért ne adhatnám magamat, meg az egész baromság, a csajoknak csak a külső számít. VAN nő, akinek igen, DE az ilyen FELSZÍNES, ezért KISZŰRHETŐ, és NORMÁLIS pasinak nem kell, max. egy dugásra. Tényleg számít nekik, DE nem csak ez, és már sokszor leírtam, hogy SZERINTEM - és nagyon sok olyan srác szerint, akik nem a kimondott helyes gyerekek, de szinte mindig van nőjük - miért és hogyan. A kedvenc hasonlatom pedig a "miért ne adhatnám magamat"-ra, hogy ha teszem azt kukoricával horgászol csukára, és jön valaki, aki kishalat javasol csalinak, lévén az effektívebb, elküldöd a gec...be, merthogy ha így tennél, az már nem Te vagy??! Sokan erre befordulnak és azt hiszik, bunkóvá kell válniuk, de ez pedig a másik véglet.

Csak annak lehet segíteni, aki akarja és hagyja, elég tökös ahhoz, hogy kérje és ne szégyellje magát emiatt.

26/F

2011. dec. 13. 12:42
 18/18 A kérdező kommentje:
Maximálisan egyetértek veled utolsó!
2011. dec. 13. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!