Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért siránkozik itt mindenki?
Nem akarok senkit sem megsérteni, de mostanában túl sok szabadidőm volt, így elkezdtem olvasgatni ebben a témakörben, és azt tapasztaltam, hogy "férfiak" folyamatosan amiatt nyafognak, hogy ők rondák, senkinek sem kellenek, beleesnek a "barát zónába", minden nő ribanc, mindenki a pénzre hajt, és sorolhatnám... (itt jegyzem meg, hogy barát zóna szerintem nem létezik)
Miért nem tudtok férfiak lenni, és erőt sugározni magatokból? Nem hallottatok még arról, hogy bevonzotok dolgokat, ha bebeszélitek magatoknak, hogy rondák vagytok, és nem kelletek senkinek, akkor nem is fogtok kelleni?
Én pl abszolút nem vagyok gazdag, nem vagyok a legjobb csávó sem a világon, de sosem jelentett problémát, hogy összejöjjek azzal, akivel szeretnék. Ha változtatni akarnátok magatokon tudnátok. Én például 13-14 évesen kövér kisgyerek voltam, később elkezdtem sportolni, mára inkább vagyok kigyúrt, mint kövér. Abben az időszakban nem volt önbizalmam, de a sport önbizalmat adott, és amióta van önbizalmam sosem utasítottak még vissza, legyen s hosszú, vagy rövidtávú kapcsolatokról. És soha nem fizettem lánynak semmiért, ha nem volt a barátnőm.
Nem értelek titeket, miért nem próbáltok meg változtatni a nyavalygás helyett? Van pár haverom, aki tényleg nem egy adonisz, sőt sokak szerint csúnyák, mégis összejön nekik is, ja és nem gazdagok, nem BMW kulcsot lóbálnak, stb...
21/F
Könnyebb itt a gyikon vernyogni, mint ténylegesen tenni is valamit. A való életben a hót átlagos, nemgazdag, nemfulljóképű, nem überizmos fiúbarátaimnak sosem akadt gondja a csajozással. Egyszerűen csak mennek és próbálkoznak. De aki itt rinyál, az esetek többségében meg se próbálja, mindenféle kifogások mögé bújva. Úgy valóban nehéz. A legcsúnyább, girnyóbb, véznább haveromnak is van egy elég jó nője, egyszerűen csak azért, mert optimista és nem adja fel...
Örülj, hogy te nem vagy ilyen kis fancsali pofa. :)
20L
nekem is vannak lelki "gondjaim", de megtartom magamnak.:D nem szokásom siránkozni se itt se a barátaimnak...
18/f
sokan itt azt hiszik, hogy ha nagydobra verik a 'problémájukat', akkor rögtön találnak valaki ellenkező neműt, aki
-jár vele
-szerelmes lesz belé
-lesz*pja
-kiny*lja
-megd*gja
-szétteszi a lábát
stb, stb.
szerintem egyszerűen csak f*sztalicskák, akiken legalább röhögni lehet egy jót
Jah am engem is lepontoztak 89-ről 79% estem, de ami igaz az igaz még akkor is ha fáj, nyifnyaf banda XD
23/f
te is csak sírsz csak a töbiek siránkozásáért sírsz.. nem tetszik amit írnak ne olvasd
"erőt sugározni magatokból"
az erőnek erő szaga van :)
"bevonzotok dolgokat"
azér nem vagyok bolygó holdakkal :)
jani válasza:
na,jó hosszú a kérdés:barátzóna látezik, az, amikor a csaj csak barátként tekint a pasira, amikor az mást akart volna az elején.a másik:nem ITT siránkoznak az emberek, aki itt ,az máshol is.mert elégedetlen a mostani helyzetével,és nem hiszi, hogy képes változtatni rajta.sokan már anyi negatív élményen(elutasítás,csalódás,megcsalás)vannak túl, amiben valószínű a kedves kérdezőnek nem volt része, vagy nem akkora mértékben,ami meg változtatja az ember életszemléletél.a másik vagyis sokadik: a lányok nagyon nagy része ribanc. ez tény.és az is, hogy szintén nem elhanyagolható részben vannak a pénzéhes lányok ,nők is.akik itt"nyafognak"általában eléggé el vannak keseredve,aki nem volt még ebben a helyzetben, nem igazán értheti meg teljesen,és rendkívül nehéz ki keveredni a mélypontról.remélem sikerütl valamenyire megválaszolni a kérdést
Nem sírok, érdeklődök, és megpróbálok tanácsot adni, amúgy 62 millióba lesz@rom, hogy a sok nyomorék fapifapizik-e egész életében, vagy csinál valami normális dolgot.
Csak unatkoztam, és feltűnt ez a jelenség. A sport, mozgás témakört már meguntam, mert túl sok retardált kérdezi meg mindennap ugyanazt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!