Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egyedülálló lányok, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyedülálló lányok, miért tesztnek fel magukról, olyan képeket facebookra, amire lehet önkielégíteni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 02:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=IRB5pZ20Jsw&feature=related

HA erre lecsapolod,mindenre menni fog!! xD

2011. dec. 11. 03:17
 12/29 anonim ***** válasza:
12%
Meg lehet csókolni a szörös seggemet, már bocsánat, de használom neten az ismizni, szerizni, csajozni, vok , tok, stb. teljesen magyartalan szavakat, mert gyorsabb és rövidebb öket leirni , nem tudtam, hogy ez itt a nyelvhelyességóra
2011. dec. 11. 03:20
 13/29 anonim ***** válasza:
pl, mert egyedülálló lányok?
2011. dec. 11. 03:22
 14/29 anonim ***** válasza:

Aki bújt aki nem,én megyek és elteszem magam holnapra!

Kellemes Éjszakát minden-kinek! xD

2011. dec. 11. 03:23
 15/29 anonim ***** válasza:
36%
Nem a nyelvhelyességgel van baj, hanem azzal, hogy elvileg férfiember vagy (illetve én erre tippelek), és ilyen cukcsi kifejezéseket használsz. Nem a helyességével van baj, szimplán csak taszító.
2011. dec. 11. 03:24
 16/29 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, hamut szórok a fejemre, mert igazad van, ismeretlen közegben valóban nem egy jó ajánlólevél a szóhasználatom, kicsit melegoidnak hathat, de mivel csajokkal ismizek(! :D) folyamatosan, rámragad a stilus, bocsi ( :D)
2011. dec. 11. 03:32
 17/29 anonim ***** válasza:

Én meg lány vagyok, mégsem ragad rám ez a stílus :)

Egyébként nem feltétlenül homo-hatást kelt, inkább éretlen divatmajom hatást. Bocs, ha tévedek, te a stílust nem tudod levetkőzni, én meg az előítéleteket. :)

2011. dec. 11. 03:38
 18/29 anonim ***** válasza:

03:32

Off:

Én csaj létemre is simán képen röhögnélek, no offense ;)

2011. dec. 11. 03:38
 19/29 anonim ***** válasza:

full OFF, de mégis tanulok belöle, ezentul nem csipegetem fel a "csajdumát", eddig is csak reflexes volt, nem akartam senkit majmolni vele

35/F vagyok egyébként

2011. dec. 11. 03:45
 20/29 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, még sem használok ilyen szavakat, és egy pasit sem tudok komolyan venni, ha ismizni akar és csókocskákat dob, majd egy laza sya-val elköszön.
2011. dec. 11. 04:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!