Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok/lányok ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/lányok ha egy srác odamegy hozzátok ismerkedni, beszélgetni mért kell mindjárt "flegma" stílusban elutasítanotok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 00:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A válaszíró 64%-ban hasznos válaszokat ad.

ma 02:57

Akkor legyél b*zi és a probléma meg is van oldva. Nem tudom miért kell rinyálni, szerintem nem írtam hülyeséget. Nem ismersz pl engem se és más lányt se, te csak a saját fos nézőpontodat hangoztatod, miszerint a "nők" érzéketlen tudkók. Szerintem még te egy "nővel" sem beszélgettél még, esetleg csak kislányokkal, de máris itt osztod az észt. Ha ennyire érzéketlennek, flegmának, tuskónak tartasz minket miért is akarsz odamenni bármelyikőnkhöz és beszélgetni? Menj fiúkhoz és ők biztos szívesebben is látnak majd. (12-13 évesen meg mit akarsz te lányoktól?? hmmm..? Mert kb azok gondolják így:/

Kedves kérdező! ez nem így van csak valamit nem jól csinálsz (pl rossz lányokhoz mész oda)

2011. dec. 11. 22:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Ja mert neked ez bevált és egyből mindenkinek azt javaslod, hogy legyen b.zi. Szerintem pedig te írtál hatalmas baromságokat, hülye ribanc és azt hiszed, hogy mennyire okos vagy és, hogy jól megmondtad a magadét. Erről dumálok. Most is, hogy kinyílt a pofád. Persze te jó csajnak hiszed magad, hiszen egy csomóan próbálkoznak nálad, pedig csak megdugni akarnak, de te ezt nem fogod fel.

A hozzád hasonló nagy arcú repedt sarkúakkal pedig nem is akarok megismerkedni, de nem aggódok, majd kifogtok egy kopasz, agresszív állatot, aki unalmában kiveri egy-két fogadat.

2011. dec. 11. 23:01
 23/27 anonim ***** válasza:

Na látod, nem is állnék veled szóba pedig ez nem jellemző rám. Nem is ismersz, elkezded osztani te itt az észt és leribancozol mikor még nem is láttál. Nem próbálkoznak sokan, nincs is barátom és azén szemszögemből ezért ti lehetnétek a bunkó g*cik. Aki pedig így szol egy nőhöz, lányhoz, annak tényleg jobb ha inkább a fiúkkal kezd:/

22l

2011. dec. 11. 23:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig, nem írtam hogy nincsenek érzéseitek. Azt pedig el sem tudom képzelni, hogy pl osztálytársak, vagy ismerős lányok nem állnak valakivel szóba, mert akkor már tényleg magában kell keresnie a hibát. Egyébként pedig a nagy arcú s*gfejek mellett cicababák vannak többnyire. Ribanc és repedtsarkú sem vagyok. De egyáltalán nem csodálkozom ezek után hogy nem állnak veled szóba, tudj rá. Na ezért kéne magadba nézned. Aki pedig ennyire lenézi és utálja a lányokat, az tényleg jobb ha melegszik :/ Jöhet a k*rvázás és az osztás megint. hajrá:/ Mutasd meg, mennyire megéri valakinek veled beszélgetni.
2011. dec. 11. 23:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Ne is állj velem szóba! Gondolom te is az a nagypofájú, öntudatos p*csa vagy, akinek akkora a pofája, de esze az nincs. Te miért vagy jobb? Ugyanúgy osztod itt az észt, és egyenesen leb*zizol. Most azért bunkók a pasik, mert nem állnak szóba veled? Kezdeményezz te! Ja, hogy egy ez a férfi dolga.

Szerintem pedig te nézz magadba, mert minden harmadik mondatodban visszajutsz a homokosságra. Szerintem neked vannak ilyen hajlamaid és így akarsz terelni. Ha nem kellesz senkinek, akkor keress csajt magadnak.

2011. dec. 12. 21:26
 26/27 anonim ***** válasza:
Te nyomod itt a hím soviniszta dumát és engem ribancozol le? Nem én írtam általánosságba hogy a csajok ribancok, hülyék és nem beszélnek velem mert nekik csak a s*gfejek kellenek. Ti rakjátok itt az ovis dumát, miszerint minden lány egy gonosz dög, de bezzeg ti... Aki ekkora tisztelettel tud a nőkről beszélni annak jobb is ha kerüli őket. Ha pedig így vélekedsz rólunk, akkor mit lehet erre írni? Nem igazán az jön le belőle hogy jaj, de tudnál szeretni egy lányt. Akkor meg ne lepődj meg ha ezt feltételezik rólad.
2011. dec. 13. 18:25
 27/27 anonim ***** válasza:
Ja egyből, ha valami nem tetszik, az hímsoviniszta duma. Hol általánosítottam én? Mutasd már meg! Rólad volt szó, nem az összes csajról.
2011. dec. 15. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!