Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok/lányok ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/lányok ha egy srác odamegy hozzátok ismerkedni, beszélgetni mért kell mindjárt "flegma" stílusban elutasítanotok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 00:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
46%

Pontosan! Nem mindig a nők hibásak mindenért,bármennyire is ezt szeretnéd hinni...:((

21L

2011. dec. 11. 01:05
 12/27 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én kedvesen nyitok, széles mosollyal, és nem szoktak bunkók lenni a nők.

Szerintem a mosoly a titka...

23F

2011. dec. 11. 01:06
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy normális férfi!:D
2011. dec. 11. 01:06
 14/27 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint nincsenek normális emberek. Mind tök hülyék vagyunk.

Csak vannak, akiknek jobban elviseljük a hülyeségüket. Vagy közös hülyeségeink vannak. Velük barátkozunk...

23F

2011. dec. 11. 01:11
 15/27 Lifeishard ***** válasza:
97%

Tesókák!

Nehogy már az vegye el az önbizalmatokat, hogy elküld a nő, akit nem is ismertek? Ki a pics@t izgat? Ha bunkó, az az ő szegénységi bizonyítványa, ráadásul bebizonyítja, hogy nem érdemes beleölnöd az idődet, hiszen egy paraszt. Plusz még megfosztja magát a lehetőségtől, hogy megismerjen olyan nagyszerű arcokat, mint Ti! Keseregjen ő! Tudom, ez nem vigasz, de ha nem így gondolkodtok, nem lesztek sikeresek (az önbizalomnak különben is belülről kéne jönnie), meg még inkább befordultok, frusztrálttá váltok, vagy ne adj'Isten bunkóvá, ezáltal a csajok is bunkóvá, és ezáltal még több csávóval lesznek köcsögök, akik így blablabla... Szóval ha egy elküld, le van sz@rva, irány a következő, hiszen annyi a jó nő, mint égen a csillag, és nem mindegyik bunkó. Azon túl, értsétek meg a csajokat is, valahogy szelektálniuk kell, megnézni, van-e vér a pucátokban, szóval ha nem bunkó módon, hanem szellemesen, vagy normálisan küldd el, vegyétek fel a kesztyűt! Piócává azért nem kell válni.

2011. dec. 11. 01:11
 16/27 anonim ***** válasza:

A belinkelt oldalon lévő baromságot senki se vegye komolyan. Persze, legyél kedves egy olyan nőhöz, aki ok nélkül tahó módon visszautasított. Aztán nem érted, hogy miért lesz még rosszabb.

"Amúgy, kedves "férfiak", honnan tudjátok hogy a "nőknek" milyen érzelmeik vannak. A mi szemszögünkből ti vagytok többnyire a bunkók és azok, akiket nem érdekelnek a másik érzései."

És ti honnan veszitek, hogy nekünk nincsenek érzéseink és mindent kötelesek vagyunk lenyelni?

"Ha hiszed, ha nem, van aki kockáztat és leáll veled beszélgetni, csak te azt észre sem veszed."

Hát nem hiszem. Mégis honnan tudjuk, hogy a beszélgetés mit jelent, mivel soha sem mentek oda senkihez kapcsolat kialakítása céljából?

"Amúgy nem szeretnélek megbántani, de ha már 10-20 lány is így reagál rád, akkor magadban keresd a hibát szerintem... (Vagy legalábbis gondold végig a dolgokat)"

Ez megint csak, ha az ember normálisan bánik veletek és gyökér módjára viselkedtek, akkor a srác a hibás igaz? De ha egy nagy arcú, lekezelő, s*ggfej megy oda, azt nem meritek elküldeni.

Kérdező, ne hidd, hogy te vagy a hibás! A sok hülye fogyatékos flegma ribanc pedig nem ér annyit, hogy emberszámba vedd őket. Ha elutasítanak, akkor mi van? Nehogy már emiatt tele sírd a párnádat. Akkor már az úgyis mindegy alapon, alázd le őket a francba. Na hagyd már, hogy nevetséges helyzetbe hozzanak, csak mert nekik úgy jó.

2011. dec. 11. 02:57
 17/27 anonim ***** válasza:
8%
Mert a nőknek csak a külső számít. A csúnya srácok pedig köztudottan nem is emberek, és nincsenek érzéseik (a lányok szerint).
2011. dec. 11. 08:26
 18/27 anonim ***** válasza:
Ja meg még annyit, h a nők nem képesek megkülönböztetni az őszinteséget a bunkóságtól. Vagy egyáltalán nem mondják meg, ha nem tetszel nekik (mert jaj, nehogy megbántsanak), vagy ilyen flegma stílusban elküldenek melegebb éghajlatra. Olyannal még nem találkoztam, aki normálisan közölte volna.
2011. dec. 11. 08:28
 19/27 anonim ***** válasza:
Engem például idegesít a rámenős stílus. Ez a három kérdést felteszitek, és abból már minden le lehet szűrni. EZ volt bő két éve. Ez engem kiborít. A barátom, viszont először el kezdett velem beszélgetni, csak úgy el kezdtünk találkozgatni, de nem volt rámenős, semmi ilyen. S most lesz két éve, hogy együtt vagyunk. Igen, ő is mosolygott akkor is, és most is, és jó a humora :D
2011. dec. 11. 08:48
 20/27 anonim ***** válasza:

Ti hülyék vagytok, komolyan. Orvos kéne nektek.

Akinek ezért elmegy az önbizalma, annak alapból nem volt.

El kéne fogadni, hogy nem mindenki akar ismerkedni, nem mindenkinek tetszhettek, ennyi.

Én nem csodálkozom, hogy ilyen furán utasítanak el a lányok, van, aki naponta többször éli át, már unja, nem bírja, irritálja az egész, mert pl. foglalt, vagy egyszerűen nem akar ismerkedni.

Ezt el kéne fogadni, nem nyavalyogni és feladni...

2011. dec. 11. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!