Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy nő ennyire bestia? Mit akarhat tőlem, egy "szerencsétlentől"?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy Adonisz, nem vagyok se izmos, se gazdag, az értelmi képességeket részesítem előnyben. Ő meg egy 10/10-es nő, én még olyan pasit nem láttam, aki ne fordult volna meg utána. Úgy tesz, mintha érdekelném, játszik velem, azt mondja, beindítom őt, de egyértelműen csak azt akarja, hogy istenítsem. Azt mondja, hogy a lelkünk hasonlít, de mégis azt az énjét mutatja, amit csak a külsőségek, meg a pénz érdekel. Képes lenne lefeküdni sok pénzért bárkivel vagy már meg is tette, nem tudom. Megőrülök ettől a helyzettől, teljesen összetör, de mégis a világot felforgatnám, hogy velem legyen. Nem értem, hogy mi a francért kelleti magát nekem, mikor tudja, hogy teljesen más életutat járunk. Teljesen olyan, mintha megsajnált volna, amiért a nők terén egy sikertelen ember vagyok. Abszurd az egész. Amilyen szép a külseje, belül annyira romlott. Hiába értelmes, magabiztos, érzékeny, minden tettével hiteltelenné teszi magát, mintha csak egy eszközt csinált volna magából, amivel bárki élhet. Nála gonoszabb és manipulatívabb embert teremteni sem lehetne. Nem tudom, mit tegyek.2011. dec. 10. 23:27
11/13 LadyLee válasza:
"Ha megváltozna, nála jobb nőt egy férfi nem kívánhatna."
Azt hittem ez a megváltoztatós téma csak a buta nők sajátja - általában ők bíznak abban, hogy majd a pasi megváltozik, ne adj Isten, majd ők megváltoztatják.
Ez kb olyan, mintha azt írnád, hogy Kiszel Tünde olyan szép lenne, ha nem lenne csúnya...
Szerintem te nem csak egy ideálképbe vagy "szerelmes" egy elképzelt lénybe. Majd egyszer felnősz.
12/13 anonim válasza:
Te pasi vagy és lefekszik veled egy jó nő
nem értem mi a probléma, ne lelkiz már.
13/13 anonim válasza:
Lehet h csak fogadást kötött a barátaival h el e tud téged csábítani. Amint látom eddig jól halad:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!