Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az alacsony, vékony, kiskezű, kislábú lányokról? Szerintetek aranyosak?
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 18:46
21/33 /Anita_'94/ válasza:
A 167 centimmel és a 48 kilómmal picinek számítok még? A lábam 37-es...
De úgy vettem észre, hogy szoktam tetszeni a fiúknak :)
22/33 anonim válasza:
Általában a kisebb lányok agresszívabbak ebből a szempontból nem szeretem őket am lehet gyomrozni őket rendesen :P
24/33 anonim válasza:
és a 168 cm ?? arányos alakom van... ez tetszik a fiúknak??
25/33 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek, pont az ilyen kis aranyos lányokat szeretem :) Általában sokkal szebbnek találom őket, mint a magasabb lányokat.
26/33 anonim válasza:
szeretem őket, 34es láb az nagyon aranyos:D
27/33 anonim válasza:
Igeeeen. Arik, cukik és vonzók :)
Főleg, ha még okosak is és nem öltözködnek ribancosan.
Nem mutatnál képet? Ha akarsz magadról is küldhetsz. Esetleg inkább privátban.
28/33 A kérdező kommentje:
ő képet nem mutatnék, köszönöm a válaszokat egyébként és a 167-168 centis lányoknak üzenem ,hogy viszonyítás kérdése,hogy picik vagytok e ^^ :)
2011. dec. 12. 15:43
29/33 anonim válasza:
Ha nagy vonalakban gondolkozunk nem jó, mert másnap óvódába kell vinni :)
30/33 anonim válasza:
tökéletes lenne o.O imádoooom őket ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!