Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt komolyan gondolja vagy csak szívat?
Na, küld ide is. Az ilyen fene nagy titkolózás mindíg felcsigázza a kíváncsiságom...
21F
Na kiírom ennyien vagytok.... :)
Tehát arról van szó, hogy van egy fiú, aki először nem volt szimpatikus, nem is tetszett. Tipikus nagy menő, nagy szájú. De egy hónapja, megváltoztak felé az érzelmeim, elkezdtünk beszélgetni, Ő mindig hívott hogy menjek el vele ide oda. De sajnos minden lánynak csapja a szelet, még én is hallottam a saját fülemmel. De kimondja sok ember előtt, hogy szeret és hogy szerelmes belém. Én már lassan rá se merek nézni….. Megkérdezte hogy én mit érzek, persze hogy tetszik és hogy szeretem, de félek, hogy kinevet hogy ez neki csak egy vicc.
ma 4-es lett a kémia dolgozatom.
nagyon sokat tanultam rá....de szart se értem vele, a tanár hátra ment nézelődni addig én sunyiba kinyitottam a füzetem és kiírtam a jó megoldásokat.
azt hittem, hogy 5-ös lesz, de a 4-es is jó.
19f
Hát őszintén szólva fogalmam sincs, hogy akar-e valamit :D
Ha tetszel neki, meg szerelmes beléd, de mindeközben másoknak csapja a szelet, akkor igazából magára cáfol.
Hány éves vagy?
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!