Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak játszik, vagy komolyan gondolja?
Van egy csaj, aki nagyon nézeget, mindig mosolyog ha mondok valami érdekeset, dobálja/birizgálja a haját előttem, bármikor hozzászólok, nagyon közvetlen, szinte még azelőtt válaszol, hogy bejeztem volna a kérdésem. Szinte mindig ott van ahol én. Szinte 1000% hogy bejövök neki.
Annyi a gond, hogy van egy barátja már 4 éve. Vagy talán ribanc lenne? Én nem annak nézem, kis aranyos, cuki meg félénk, de akkor miez?
Egy nő nem lehet ribanc csak pasi. ezt szögezzük le!
Bejössz neki!
ha ribanc lenne, már rádmászott volna anélkül, hogy érdekelné hogy van barátja.
flörtöltem már úgy, hogy mindkettőnk párja ott volt, aztán azóta 2 szót se váltottunk. lehet hogy ő is csak játszik, netán féltékennyé akarja tenni a barátját.
mindamellett arra is lehet esélyed, hogy párcserére készül és te vagy a kiszemelt. az, hogy 4 év semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!