Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Figyelem! Nektek is elegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! Nektek is elegetek van, hogy folyton szomorkodtok, hogy egyedül vagytok? Elég volt, sz. Arjuk le! Foglalkozzunk más témákkal!

Figyelt kérdés
Ti sportoltok??Én azt tervezem,hamarosan nagyon szép testet csinálok magamnak,nem érdekel már a pasitéma!Itt irjon az,aki szintén nem kiván már ezzel foglalkozni!Lelkesitsük egymást!
2011. dec. 9. 19:03
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

szerintem egyelöre itt gyülekezzünk, ha tul sokan leszünk, akkor lesz uj oldalunk, ahol lesz.arunk mindenkit, csak magunkat nem! :)

hajrá sport! és hajrá kedves emberek, akik sz.arnak a sz.ar kapcsolatokra.

2011. dec. 9. 19:55
 22/36 anonim válasza:
Mi vagyunk a szupersztárok.
2011. dec. 9. 19:58
 23/36 A kérdező kommentje:

héhaver! ehhez TE, TI is kelletek! itt gyülekezzünk, és ha nagy társaság lesz, akkor uj oldalon sz.arhatunk le mindenkit.

épp steaket sütöttem, és az edzés gimnasztika, hasizom lesz, majd futás, tánc, ez az, egy honap mulva lejárok edzöterembe és uszni is, hadd csorojon utánam a nyála a sok gyöérnek, akik nem kaphatnak meg, ha eddig nem kellettem, most már ba.sszák meg, majd nézegetem magam a tükörben, és lesz.arom öket. szerintem ti is tegyéte ezt, minden jobb lesz és itt gyüljünk, eröre kapunk, és le fogjuk sz.arni akikne tetszünk.

szerintem is aberrált dolog állandóan ba.szni. fuj. néha, jó pasival, amig nem perverz a dolog, addig jo, de amugy fuj!

2011. dec. 9. 20:01
 24/36 A kérdező kommentje:
a tagoknak javaslom, hogy most s.zarjanak le minden ellentétes nemüt, csak magunkkal foglalkozzunk! elös a sport, amivel hamarosan, de legésöbb nyárra szupersztárok leszünk! edzzünk minden nap és kajázzunk egészségesen. csak magunkkal törödjünk. szoli, sok folyadék, testáploló krém! hamarosan sokkal jobban nézünk ki. majd vegyünk pár jó cuccot, csajok smink! és továbbra is sz.arjunk le mindenkit, már tuti csorog majd utánunk a nyáluk, de mi ne adjunk esélyt, mert ugyis sz.arok.
2011. dec. 9. 20:05
 25/36 anonim ***** válasza:
2011. dec. 9. 20:07
 26/36 anonim ***** válasza:
én ma már edzettem, a héten 4xszer. az előbb még letoltam egy adag csirke rizst, este még turmix lesz. éljen a forradalom!
2011. dec. 9. 20:09
 27/36 anonim válasza:
Szerintem én már most is egy szívtipró vagyok.XD De ha eddig nem kellettem senkinek ezután meg b@szhatják az annyukat.
2011. dec. 9. 20:09
 28/36 A kérdező kommentje:

ezez héhaver!! és ne feledjünk ide belépni, eröt gyüjteni, lelkesiteni egymást! mire nyár lesz, sok kapcsolatban levö ugyis szakit, vagy depressziós lesz a gondok miatt, mi meg mindig valami uj dologgal foglalozunk. most az elsö az edzésünk!!! kemény meló lesz, de mi fogunk a legjobban kinézni.lelesitesn az is, hogy edzéssel az arcunk is szebb lesz, márcsak az önbizaloom miatt is. ezután jön az uj külsö, pár uj cucc, haj, smink.

ezután lejárunk orpálya, edzöterem, uszoda, szauna, stb...,ahol majd bókol a sok köcsög,de mi lesza.rjuk,mert még feladataink vannak. majd mindig italálunk valami ujat, hogy egyedül lehessünk. pl nyárra kis állat. kutya, macska

de majd ugyis lesz másoknak is jó ötletük!

szerintem ez legyen most a célunk és minden jora fordul hamarosan.

2011. dec. 9. 20:14
 29/36 anonim ***** válasza:
nekem eddig is ez volt a célom :D
2011. dec. 9. 20:15
 30/36 A kérdező kommentje:

meg is bas.zhatják, ahogy mondod!!!

so köcsög, nem vagyunk elég jók??? akkor legyenek csak az ocsmány,gusztustalan, malacszex és társfüggö csajukkal, pasijukkal és fohadjanak meg! nekünk nem kell senki! majd itt röhögünk azokon, akik nem kellenek nekünk :).

éljen a forradalom!!! és sokan vagyunk, magyarországon 60 százalékos a válási arány!!!!

2011. dec. 9. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!