Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Figyelem! Nektek is elegetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Figyelem! Nektek is elegetek van, hogy folyton szomorkodtok, hogy egyedül vagytok? Elég volt, sz. Arjuk le! Foglalkozzunk más témákkal!

Figyelt kérdés
Ti sportoltok??Én azt tervezem,hamarosan nagyon szép testet csinálok magamnak,nem érdekel már a pasitéma!Itt irjon az,aki szintén nem kiván már ezzel foglalkozni!Lelkesitsük egymást!
2011. dec. 9. 19:03
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

nem értem mi köze itt a prostikhoz a dolognak??

gyurj is, kapcsolatok csak sz.arok vannak.

egyedül kell élvezni az életet.

2011. dec. 9. 19:33
 12/36 anonim válasza:
Kigyúrom magam és szétbaszom azokat a cigányokat akik valaha is szórakoztak velem.
2011. dec. 9. 19:34
 13/36 A kérdező kommentje:

ez az utolsó!!! :D

jól csinálod!!!

2011. dec. 9. 19:37
 14/36 anonim válasza:
az meg hogy egyedül vagyok a világ legnagyobb áldása!
2011. dec. 9. 19:38
 15/36 A kérdező kommentje:
sokáig én is igy láttam! csak most elkenödtem kicsit. irjanak olyan egyedülállók is, akik sokat nyernek abból,hogy egyedül vannak!
2011. dec. 9. 19:45
 16/36 anonim válasza:
Én egyedülálló vagyok és ennek az az előnye hogy nem kell b@szni.
2011. dec. 9. 19:46
 17/36 anonim ***** válasza:

tudod mit? annyira sza*rok a gonosz-csúnya lányokra és a párkeresésre, hogy végig se olvastam mert sz*ar téme!

tetszik amit írsz, szívemnek kedves, sportolás pedig nálam alap. úgyis mindig elégedetlen vagyok a fizikumommal szóval én benne lennék!

ketten már vagyunk! hozzunk össze valami blogot vagy fórumot vagy valamit. ha jobb lesz mint a GYIK akkor lelépek :D ideje lenne már :D

http://www.youtube.com/watch?v=RTZJmaJO4GQ

2011. dec. 9. 19:52
 18/36 A kérdező kommentje:

utolsó, megint egy jó érv!!! ki a francnak van ehhez a sz.arhoz állandóan?? édességhez sincs mindig kedvem. néha jó falni, majd megunom. a szexet is egy idö után, aztán majd ujra feléled talán a vágy, de addig megcsal a tahó!

a szex nem olyan jó dolog szerintem, nagyon unalmas, és elöbb utobb gusztustalan. én csak néha akarok és igényesen. elég már a sok szexböl, olyan sz.ar dolog!

2011. dec. 9. 19:53
 19/36 anonim válasza:
Szerintem a szex az egy perverz sport amit rühellek csinálni.
2011. dec. 9. 19:54
 20/36 anonim ***** válasza:
na! akkor ne csak tervezd hanem csináld is! milyen sport lesz? kajád rendben van? mert muszáj lesz! célod mi?
2011. dec. 9. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!