Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves vagyok és nem szeretnék barátnőt nem csak most, de a jövőben sem. Szexuálisan a lányokhoz vonzódom, de a jövőmet egyedül képzelem el. Emiatt engem hülyének nézhetnek, vagy ilyesmi? .
tegyük fel van 200 lány ismerősöd
szerinted mind idióta viselkedésű mert te saját magad kimagaslónak találod a korosztályodból
kívülről nézve szerintem csak nagy az egod
1 okos 200 idióta? ugyan már
én is érettebbnek tartom magam a korosztályomnál
bármikor tudok olyanról beszélni amiről még egy 25 éves sem
vallások, külföld, életfilozófia
még sem vagyok arrogáns csak azért, mert más nem tud és nem érti az életet
van asszonyom, vannak barátaim akikkel egyáltalán nem tudok olyan témákról beszélgetni amik engem érdekelnek (lásd előbb említettek, művészetek, külföld, stb)
és akkor mi van? egy ember nem ebből áll
egy teljesen más világot ismerhetsz meg egy barátnőben ha adnál egy esélyt neki
végre az embert látnád az emberekben, nem pedig az ingüket
ez az életfelfogás, hogy egyedül tervezel olyan mintha szembeköpnéd vele a teremtést
Várj pár évet még ezzel a "jövőben sem" kijelentéssel. Maradj, az egyelőre nem akarok barátnőt verziónál.
Ha sokáig húzod akkor hülyének nézhetnek miatta.. vagy homokosnak. Melyik a jobb? :D
Akkor egy cipőben evezünk :) énis pont így vagyok vele, nekem sem kell barátnő, mondjuk nekem volt már néhány.
pontosabban csak akkor kell barátnő, ha olyan ahogy én elképzelem magamnak :D
Nem reagálnak pozitívan arra, hogy nem keresed a társaságukat? Elképesztő.
Talán ha keresnéd, akkor adnál esélyt rá, hogy pozitívan reagáljanak... persze ez csak egy kósza ötlet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!