Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
NAGYON FONTOS! Mit csináljak? Kihez menjek? Lehet h terhes vagyok?
A terhességi teszt a BEÁGYAZÓDÁSTÓL számított 3 nap után képes kimutatni a lehetséges terhességet, de jobb várni 1-2 hetet, akkor mutatja biztosra. Az esemény utáni kb 6000 forint, nem kell melléd felnőtt. Nem tudom mit kell ebben dönteni, már rég el kellett volna menned nőgyógyászhoz, vagy akár tinédzserambulanciára, ahol felírják neked. Minő meglepetés: receptköteles. Ja, és az első aktus alkalmával is terhes lehetsz, szóval ez is hülyeség.
És jó lenne, ha nem ész nélkül szexelnél.
Szia!
Én a kis takony barátodnak a fejébe belevernék egykettő dolgot!Meg a tiedbe is hogy nem húzatsz vele gumit!Emiatt meg is érdemled hogy sírj és szenvedj!Majd megtanulod hogy a tetteknek következményük van!
ha valami gondod van ,menj el mindig nőgyógyászatra!Ott mindenről felvilágosítanak az biztos!Ha csak otthon maradsz és sírsz abból semmi jó nem lesz!És tanuld meg hogy húzass velük gumit ha csak nem akarsz fiatalkorú anyuka lenni és olyankor nem csak a Te életedet teszed tönkre hanem a kisbabáét is ha csak nem egy gazdag családba nőttél fel.
És nyugodtan szól a barátod anyjának hogy kísérjen el,meg fizesse ki az 5000ft-tos gyógyszer árát!
Hogy lehetnek a kölykök ennyire idióták?Én mikor fiatal voltam kérdés nélkül gyűjtöttem össze a lét és vittem a lányt nőgyógyászatra!(és akkor is azért mert olcsó gumit próbáltunk ami elszakadt és telibe ment)
Akkor tisztázzunk pár dolgot.
1. Ha már arra van eszed, hogy szexelj, talán nem ártott volna utánanézni a dolgoknak, nem?
2. A terhességi teszt 3 napos TERHESSÉGET mutat ki. De terhességről csak a BEÁGYAZÓDÁSTÓL kezdve beszélünk, ami az aktus után kb. 6-7 nappal történik. Azaz a legérzékenyebb teszt is csak 10!!!! (de inkább 14) nap után mutat eredményt.
3. A 72 órás tabletta NEM szakítja meg a terhességet, csak megakadályozza. Ha már terhes vagy, akkor nincs hatása.
Szóval nincs olyan, hogy "csinálok tesztet, és ha pozitív akkor beveszem a tablettát".
4. Minél később veszed be a tablettát, annál kevesebb az esélye, hogy hat. Egyébként van már 120 órás tabletta is.
5. Esemény utáni tablettát csak orvosi receptre lehet kapni, tehát muszáj elmenni orvoshoz. Viszont szülő nem kell hozzá.
6. Az esemény utáni ára kb. 6 ezer forint. Talán jobban megérte volna kotont venni, amiből a legdrágább is kb. 700 forint/csomag.
Most őszintén. Mégis mit vártál? Ha koton nélkül szexelsz, ráadásul még beléd is engedi (de hozzáteszem, hogy ha nem engedte volna belé, akkor is lehetnél terhes...), akkor miért ne eshetnél teherbe?
Dugás előtt nem jutott eszedbe, hogy így szoktak az emberek gyereket csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!