Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit gondoltok a testalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondoltok a testalkatomról? (Kép)

Figyelt kérdés
véznának vagy izmosnak tűnik?
2011. dec. 7. 17:41
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Hát igen, csak nem igazán vannak feltöltve képeim.És szeretnék pár új képet felrakni, hogy legyen színesebb.

Amúgy érdekes, hogy a kommenteken csak a pasik kritizálnak.. mikor senki se kérdezte őket:D

2011. dec. 9. 22:28
 42/55 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, és szerintem se vagy izmos:) Átlagos tinisrác testalkatod van, semmi plusz. Ha egy ismerősöm kitenne képeket facebookra (hasonló jellegűt) valószínűleg úgy gondolnám, hogy kicsit el van szállva magától, és nagyon szexinek találja magát.

Én legalábbis röhejesnek tartom, amikor egy teljesen vékony srác fotózgatja magát félmeztelenül [ez esetben, te nem fotózgatod magad, te télen akarsz egy strandos(?) képet kirakni] és örül a fejének, mikor a sok lány írja, hogy milyen dögös. Kérlek, minden sovány srácnak van kockahasa...

Nem bántásképp mondom, csak nem szeretném, ha olyan kritikákat kapnál végül a képedre, amiknek nem örülnél. Kicsit kondizz, és nyárra tök jó tested lesz, olyan amit nyugodtan mutogathatsz :) Így télen, inkább készíts egy másik képet, amit kirakhatsz. 17/L

2011. dec. 10. 13:03
 43/55 anonim ***** válasza:
45%

Van itt egy pár retardált válaszoló. Az izmosra mondják, hogy vékony. pff...

13:03

Na mi van kislány, ennyire irigykedsz a kérdezőre? :)

Te akkora baromságokat hordtál össze, hogy már szánalmas vagy. A kérdező nem vékony, hanem izmos. Igaz, nem kigyúrt, de attól még izmos.

És nem minden vékony srácnak van kockahasa. Aki izmos, annak van. Ráadásul pont az ilyen testalkat kell a lányoknak.

2011. dec. 15. 21:06
 44/55 cynic ***** válasza:
51%

"És nem minden vékony srácnak van kockahasa. Aki izmos, annak van. Ráadásul pont az ilyen testalkat kell a lányoknak"

reakcióm: [link]

2011. dec. 15. 21:12
 45/55 anonim ***** válasza:

21:12

"reakcióm:"

Csak ennyire volt képes az elméd? Így lejárattad magad. Bár legalább magadra ismertél. :)

2011. dec. 15. 21:39
 46/55 cynic ***** válasza:

"Csak ennyire volt képes az elméd? Így lejárattad magad. Bár legalább magadra ismertél. :)"

mwfffh, nem vagyok hajlandó csajjal vitatkozni... :DD

2011. dec. 15. 21:49
 47/55 anonim ***** válasza:

Először is. Én nem vagyok csaj.

Másodszor. Te csak a tényekkel nem vagy hajlandó vitatkozni (bár ezt jól is teszed). :)

2011. dec. 23. 15:32
 48/55 cynic ***** válasza:
ha nem vagy csaj, honnan tudod mi kell a lányoknak?:D
2011. dec. 23. 22:01
 49/55 anonim ***** válasza:
Szerintem sem izmos... 17/lány
2011. dec. 23. 22:39
 50/55 anonim ***** válasza:

nekem sem tetszik. bár ha 15 éves vagy akkor okés. ha idősebb, akkor neem

23L

2011. dec. 27. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!