Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Türelem, vagy határozottság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Türelem, vagy határozottság? Hogy kéne döntenem? (hosszú leírás)

Figyelt kérdés

Nagyvonalakban: szeptemberben megismerkedtem egy sráccal. Akkor lett vége egy komoly kapcsolatának, és nem titkolt célja volt, hogy alkalmi kapcsolatot akar, viszont én ebbe nem mentem bele, de azt mondtam neki, hogy randizni randizhatunk. Ebbe bele is ment. Ahogy egyre jobban megismertük egymást, rájöttünk, hogy elég hasonlóak vagyunk, és mondhatni félelmetes, mennyire egy hullámhosszon vagyunk. Hasonló a humorunk, a véleményünk dolgokról, és kultúráltan tudunk a köztünk felmerülő problémákról is beszélni. Körülbelül egy hete le is feküdtünk egymással, és azóta még néhányszor, és ezzel sincs semmi gond, hogy úgy fogalmazzak. Itt is megvolt az az összhang, ami eddig bárhol. Ezek után még jobban keresett, és hiányolta a társaságomat. Rengeteget bújik, és ölelget. Igazából a szex ellenére is inkább ezekről szól egy találkozó. Persze, egyértelmű, megszerettük egymást. Legutóbb ő el is szólta magát ezzel kapcsolatban, mikor együtt voltunk, de azóta mondta, hogy hiába véletlen elszólás volt, tényleg igaz, de erre ő is csak nemrég döbbent rá.

Hát, eddig tartott a tündérmese. Kapcsolatot még mindig nem szeretne, mert még nem akar ilyen szintű felelősséget, és állítása szerint túl sok rossz van még az életében, és fél, hogy megbánt ezek miatt valakit, akit szeret. Egyelőre nem tudom mi az a sok rossz, de majd beszélünk róla. Ismerősei szerint is rendes srác, és nem értik mi ez a hiszti nála. És én is azt tapasztaltam, hogy korrekt, figyelmes...stb Ő igazáből rám bízta a döntést, hogy akarok-e még vele találkozni, és nem is kér olyasmire, hogy várjak rá, nem igérget semmit.

A kérdésem annyi lenne, hogy megérné még türelmesnek lennem, vagy veszett ügy, csak én nem veszem észre? Persze, tudom, garancia nincs arra, hogy a dolgok elrendeződése után velem szeretne lenni, nem is erre irányul a kérdésem, hanem a helyzetre. Soha senkivel nem voltam még ennyire összhangban, és nem akarom túl hamar feladni, de görcsösen ragaszkodni sem hozzá.

Mindketten huszonévesek vagyunk.

2011. dec. 7. 07:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon nem olvastad el, amit írtam... :) Közel sem a szexről szól a dolog. Hónapokig nem is volt, még petting sem. És most is inkább az ölelések és a bújás doninál. Napi szinten beszélgetünk van, hogy telefonon, de van, hogy csak neten. Átlagban 5-6 órákat. Heti 1-2 találkozás. És nem hiszem, hogy nem dug senki mást, nem vagyunk együtt, meg is teheti. Volt hogy beszámolt róla. Sose csináltam ebből ügyet. Ha nem vagyunk kapcsolatban nincs is jogom. Az meg más kategória, ha valaki exxel tervez bármit is. Egy kapcsolatnak általába okkal van vége és az az ok nagyon ritkán oszlik el. Úgyhogy ennyire, köszönöm az aggódást, nem kell életképtelennek nézni.
2011. dec. 7. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:

tegnap 10:59

Ha nagyon különbözőek vagytok és nincs kapcsolódási pont ahol közel érezhetnétek magatokat egymáshoz akkor esélytelen. Én is úgy érzem h a barátnőm nem ért meg engem és nem érti a működésemet sem. Ez pedig nem olyan ami kötne hozzá.

Ha csak dumáltok és nincs szex akkor nem fog rád nőként nézni! Egy nőt meg szoktak dugni, és sokkal kedvesebb is az embernek egy olyan csaj akivel intimebb a viszonya!

2011. dec. 8. 11:24
 13/14 A kérdező kommentje:

Megint félreértés... =) Nem vagyunk szöges ellentétei egymásnak =) Egy húron pendülünk, és sok mindenben hasonlítunk, de nem vagyunk egyformák. Meg tudjuk egymással értetni, amit akarunk, csak van, hogy kell hozzá egy kis idő. Szerintem ez így normális. Sőt, mondhatnám úgy is, hogy még eddig senkivel sem jöttem így ki, mint vele =)

Dugni pedig r*bancokkal szokás, én szeretkezni szoktam ;)

2012. jan. 3. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:

A verzió: csak kúrálgatni akar téged, és közben etet ezzel a sok baromsággal.

B verzió: ez tényleg egy barom, aki komolyan is gondolja ezt a sok baromságot.

2012. jan. 3. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!