Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek a testemről? (kép is van)
Figyelt kérdés
nem rég kezdtem el edzegetni, nem az a célom, hogy felvágjak szerintem nincs is még mire, csak véleményt szeretnék .. köszönöm előre is
2011. dec. 5. 19:14
11/55 A kérdező kommentje:
ez nem az önbizalomról szól, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre
2011. dec. 5. 19:22
12/55 anonim válasza:
Olyan szálkás vagy, mint egy komplett kárászraj...
Te köcsög!
13/55 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D
2011. dec. 5. 19:23
14/55 anonim válasza:
Az igazi férfi test nem ilyen csupasz és nekem túl sovány is vagy, de valószínűleg nem az én típusú lányoknak akarsz tetszeni.. A régi önmagamnak biztos tetszenél.. :) L/21
15/55 anonim válasza:
Férfi vagyok, így csak jó tanácsot tudok adni :D
5 éve járok edzőterembe, így csak észrevételt mondok :) Szépen le vagy szálkásodva, nyugodtan büszke lehetsz rá, annyit tanácsolnék hogy a bicepszed vastagítsd 2 kezes súlyzókkal beforgatás nélkül, illetve mellre dolgozz piramis módszerrel. Ez azt jelenti hogy fekvenyomásnál emeld-csökkentsd-emeld-csökkentsd a súlyt a sorozatokként. Ezek már tényleg csak finomítások, és szigorúan jó tanács!!! Nem okoskodásnak szánom ;)
16/55 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm szépen a tanácsokat! Otthon edzegetek, felfúrtunk haverral egy húzódzkodó rudat, fekvőtámaszok stb :) de megfogadom a tanácsod, köszi szépen még egyszer !
2011. dec. 5. 19:27
17/55 anonim válasza:
hány éves vagy?
mióta csinálod az edzést?
18/55 A kérdező kommentje:
21 kb 1 éve, de ilyen alkatom volt alapból, mármint vékony és inkább szálkásodom mint hízok :S
2011. dec. 5. 19:41
20/55 anonim válasza:
Nagy májer vagy genya. Nyomsz már vasággyal együtt 5o kilót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!