Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok előnyben részesítik a magas fiúkat (180 felett)?
Nekem sem tetszenek az alacsony férfiak, van egy kollégám, hiába ad magára, hiába gyúr, hiába szolizik, és hiába zselézi a haját, senkinek nem kell, mert kb. 160cm magas...
23N
nem vagyok lány, de azért írnék egy-két dolgot, mivel kompetens vagyok a témában, mint egyik fél.
szerintem férfiaknál a 185 és afölötti magasságtól lehet azt mondani, hogy az illető magas. ha valaki magas az inkább hátrány! én 192 vagyok, cipővel még magasabb! még nem mondta egyetlen egy lány se, hogy hú milyen magas vagy ez tök jó. viszont alacsony lány nyaka fájdult már meg a sok felfelé nézéstől...
a 180 +- 1-2cm az ideális szerintem, mert ez megy egy magas lányhoz és az alacsonyhoz is. 180 körüli lányokat sehol se látok... bár a dolog nem kívánságműsor, mindenki azzal gazdálkodik amije van...
héhaver:
rengeteg magas lány van, én csak ilyeneket látok!
Amúgy igazad van, tényleg férfiban ideális a 178-180-183 cm közötti magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!