Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok előnyben részesítik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok előnyben részesítik a magas fiúkat (180 felett)?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 10:06
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Tehát hamarabb találnak párt, mint az alacsonyak?
2011. dec. 5. 10:06
 2/14 anonim válasza:
0%
Nem hinném, hogy van összefüggés a magasság és a pártalálás között, mivel ahogy vannak magas és alacsony fiúk, úgy vannak magas és alacsony lányok is. Mindenki megtalálja a saját ideálját, kinek mi jön be....
2011. dec. 5. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
Én előnyben részesítem őket
2011. dec. 5. 10:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Alacsony férfiként azt kell, hogy mondjam, igen, mert a lányokat kevésbé zavarja az, hogy egy pasi mondjuk egy fejjel magasabb náluk, mint az, hogy 5 centivel alacsonyabb. Ebből kifolyólag egy 160 centi magas csaj lazán randizik egy 190 magas sráccal, viszint egy 180 magas lány általában nem szívesen randizna egy 170 magas fiúval. Magyarul a magas férfiaknak nagyobb a célközönsége.
2011. dec. 5. 11:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Én speciel átlagos magasságúnak vallom magam a 180 centimmel, de alapvetően egyetértek az utolsóval.
2011. dec. 5. 11:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Határozottan igen. A lányok számára minél magasabb, annál jobb. 175 cm alatti férfiakkal már általában szóba se állnak.
2011. dec. 5. 11:51
 7/14 /Anita_'94/ ***** válasza:
Nem részesítem előnyben, csak jobban tetszik.
2011. dec. 5. 12:38
 8/14 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszenek az alacsony férfiak, van egy kollégám, hiába ad magára, hiába gyúr, hiába szolizik, és hiába zselézi a haját, senkinek nem kell, mert kb. 160cm magas...

23N

2011. dec. 5. 15:20
 9/14 anonim ***** válasza:

nem vagyok lány, de azért írnék egy-két dolgot, mivel kompetens vagyok a témában, mint egyik fél.

szerintem férfiaknál a 185 és afölötti magasságtól lehet azt mondani, hogy az illető magas. ha valaki magas az inkább hátrány! én 192 vagyok, cipővel még magasabb! még nem mondta egyetlen egy lány se, hogy hú milyen magas vagy ez tök jó. viszont alacsony lány nyaka fájdult már meg a sok felfelé nézéstől...

a 180 +- 1-2cm az ideális szerintem, mert ez megy egy magas lányhoz és az alacsonyhoz is. 180 körüli lányokat sehol se látok... bár a dolog nem kívánságműsor, mindenki azzal gazdálkodik amije van...

2011. dec. 5. 15:38
 10/14 anonim ***** válasza:

héhaver:

rengeteg magas lány van, én csak ilyeneket látok!

Amúgy igazad van, tényleg férfiban ideális a 178-180-183 cm közötti magasság.

2011. dec. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!