Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK és csak is LÁNYOK...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK és csak is LÁNYOK linkelnétek olyan ruhákat ami szerintetek jól nézne ki egy 20 év körüli fiún?

Figyelt kérdés

nadrág, póló, kabát, cipő meg ilyenek.

ellőre is thnx.

2011. dec. 5. 15:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem, ha egy pasi "lazán elegáns". Magyarán egy sima farmer és egy ing csodákra képes. Cipő nyilván nem lakkcipő, hanem egy egyszerűbb barna, vagy fekete utcai cipő.

Kabát lehet szövet, vagy egy sima. De ne csillogjon, ne legyen rajta minta (hacsak nem a márkajelzés) és a színe is legyen szolid (bézs, barna, fekete...stb)

2011. dec. 5. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
2011. dec. 5. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, 21L voltam, ha számít.
2011. dec. 5. 15:53
 4/8 anonim válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

azt azért hozzátenném, hogy nem hiszem, hogy sok lánynak jönnek be az olyan stílusúak, mint nekem. :)

19/L

Üdv. Raszta lány

2011. dec. 5. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Annnnyira emberfüggő...
2011. dec. 5. 16:00
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

itt csak a kabátra gondoltam.

[link]

[link]

[link]

[link]

Próbáltam azért jó párat összegyűjteni, persze ahol boka fölé van tűrve a nadrág, az gáz, meg a csőfarmer sem a legjobb, de ilyeneket találtam, bocsi!:)

2011. dec. 5. 17:28
 7/8 A kérdező kommentje:

értem köszi.

nem mondom jól lemaradtam, vagyis visszamaradtam a divattal.

:D:D

2011. dec. 5. 20:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezek csak jól néznek ki rajta, persze kinek a pap kinek a paplan, nekem ezek is tetszenek, de pl. a barátom nem éppen ilyeneket hord, mégsem vetem meg.:)
2011. dec. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!