Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mire utal?

Figyelt kérdés
Felizgat ha két pasi veri egymásnak, ugyanakkor undorítónak tartom amikor szopják egymás faszát, vagy dugványoznak. Viszont én szívesen szopnék. Viszont a férfi test szintúgy nem izgat, de a női test igen. Shemale, lenne számomra a tökéletes partner?
2011. dec. 5. 17:26
 1/3 Ezio Auditore d. F. ***** válasza:
Nem, inkább egy sörétest ajánlok neked...
2011. dec. 5. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezek szerint igen. De ha tudod a választ, miért kérdezed?

Ha szeretnél női testet, faszt szopni és segget nyalni-dugni, akkor a shemale a te megoldásod! :D Sok sikert.. nem hiszem, hogy sok dögös shemale van itthon, de a fene tudja.. még nem kerestem őket.

2011. dec. 5. 17:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen ez a probléma, én sem hiszem, hogy sok inkább nőre mint pasira hasonlító kukis csaj lenne Magyarországon. Muszáj leszek beérni egy csajjal. :(
2011. dec. 5. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!