Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen alakú lányok? (kép)
Figyelt kérdés
Hasonló alakom van nekem is, csak sokkal vékonyabb lábakkal. Tetszenek az ilyen lányok nektek?
18/L
2011. dec. 4. 08:51
11/21 anonim válasza:
Szerintem a 09:04 azt értette, hogy az alak egy dolog, de a képen a csaj alapból gyönyörű.
Így nagyjából mindenki úgy reagál, mintha akérdező is legalább csinos lenne telt alakkal.
12/21 anonim válasza:
Nekem bejönnek, már csak azért is, mert sokkal jobban lehet őket masszírozni, mint egy anorexiás típusú hölgyet :-)
13/21 anonim válasza:
Én is az ilyesmi Nöket részesítem elönyben.
22/F
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem néz ki jól ez a lány. A vékony lányok az igaziak. Őket jó ölelgetni (nem pedig a disznó típusú hölgyeket).
16/21 anonim válasza:
be hát :D amúgy is az arc fontosabb szerintem. hol laksz?
18/21 anonim válasza:
A fiúk kifejezetten a dagi és molett lányokra hajtanak.
én ha ilyen kövér lennék, azért rosszul érezném magamat, pedig most sem vagyok sovány.
20/21 anonim válasza:
Úr Isten, de hülyék vagytok!:D A 2 közti különbség azért hatalmas. Amit az utolsó linkelt, az azért durva. :D De az anorexiás...szegény. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!