Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az ilyen alakú lányok? (kép)
Hasonló alakom van nekem is, csak sokkal vékonyabb lábakkal. Tetszenek az ilyen lányok nektek?
18/L
Nekem nagyon bejön ez a teltkarcsú alak, kár hogy kevés van belőle, nagyon izgató.
21/f
Ez jól néz ki :) Extra jó pont, hogy a lábad szép. :) De ami igazán számít, az a szem, a haj, az arc és a test közötti összhang. A belső világ testre gyakorolt kisugárzásai. A levegő rezonanciája. Az érzékenység.
18/F
Ótejóég, ez kérdés? o.O
Az ilyen lányok talán dagadtnak nézik magukat, hogy ezt így itt fel kell tenni?
Nem, másik nézik őket dagadtnak. Ma nem ez a divat (fleg a kis tini korcsoknál, tisztelet a kivételnek...), mindamellett szerintem szép.
Anno a buszon egy ennél picivel soványabb lányt kövéreztek le a fiúkák...
09:13-es vagyok.
Én is ilyesmi vagyok kinézetre, igaz, kicsit idősebb (26).
Nem gondolom magam dagadtnak, a férfiakkal sosem volt gondom.
Néha még olyan is volt, hogy többen udvaroltak nekem egyszerre. Tehát a válasz az, hogy a férfiaknak ez bejön. A kis tinifiúkákkal meg nem kell foglalkozni.
Ma 09:04 Hol olvastad, hogy ez a kérdező lenne?
Amúgy női szemmel nekem ez a nőtípus tetszik. Az ilyen playmate-s meg topmodelles alkat nem szép. Mű az egész. Szerintem egy igazi nő ilyen. És nem azért mondom, mert én is ilyen vagyok. Sajnos nem vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!