Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan fiút/lányt aki a szerelem vagy párkapcsolat miatt lett öngyilkos?
Figyelt kérdés
Volt itt nemrég ,hogy egy 25 éves fiú azért lett öngyilkos mert nem kellett a lányoknak.2011. dec. 3. 23:21
11/21 anonim válasza:
Hát igen, te menthetetlenül szánalmas vagy ;)
12/21 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen ismerősöm. Ő elég látványosan csinálta sajnos. Senki nem tudta mire készül, nem volt semmi előjele. Ja igen, az is lány miatt volt. Egy vendéglátóipari egységben ültünk haverjaimmal. Láttuk az ablakon, hogy az említett srác a LADA típusú autójával fel-alá szaladgál a főúton. Gondolom bátorságot gyűjtött. Majd padlógázzal beleszáguldott egy transzformátortoronyba. Szerencsére azonnal szörnyethalt. Nem szenvedett. A hatalmas csattanásra kimentünk, nem akartuk elhinni amit láttunk. Egyikőnk sem ment közel, voltak ott akik segíteni akartak, de felesleges volt már. Nem akartuk úgy látni. Nagyon durva volt.
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok.
2011. dec. 3. 23:47
14/21 anonim válasza:
82-es nemá nem hiszem el!!!
O__O
WTF!!!!
15/21 anonim válasza:
Hát ez van. Szerintem semmi nem ér annyit, hogy kioltsd a saját életed. Ő sajnos máshogy gondolta. Mellesleg akinek a szája jár, fenyegetőzik öngyilkossággal, az nem fogja merni megtenni. A srác egy szóval sem mondta senkinek. A lány elhagyta, mindenáron vissza akarta szerezni. A lány mondta, hogy nincs rá esély. A lány elmondása szerint azt mondta neki a volt barátja, hogy nélküle nincs értelme az életnek. Ezt csak egyszer és csak neki mondta. Végül is ha úgy nézzük kimondta, de senki nem gondolt volna erre.
16/21 anonim válasza:
23:24 igaza volt a srácnak, ilyen az amikor az ember egy életen át nem kell senkinek és a másik nemből senkit sem érdekel!Én is inkább meghalnék mert így szenvedés ez az élet, ronda vagyok és nem lehet senkim így, mert nem tudnak vonzódni hozzám a nők, így csak barátkozni akarnak velem.
17/21 anonim válasza:
Mármint a gyakori kérdéseken olvasott válaszok miatt lett öngyilkos? Nem értem :D Volt ismerősi körömbe aki az excsaja miatt lett öngyilkos... De ilyen gyakori kérdések miattival még nem találkoztam.
18/21 anonim válasza:
Nos, én már 27 vagyok de sajnos életemben a kezét sem sikerült még megfogni egy nőnek... Pedig állítólag nem vagyok ronda, maximum mackós némileg. Azt viszon biztosan nem fogom megvárni hogy még 30 évesen is szűz legyek, mert ha addig sem jön össze semmi akkor a 30. születésnapom előtt végzek magammal.
19/21 anonim válasza:
én azt mondom,aki hülye,haljon meg!:)
20/21 anonim válasza:
Képzeld, mikor szakított velem a barátom ott mertem hagyni az utcán és hirtelen ötlettől vezérelve hazament és minden gyógyszert lenyelt, amit talált otthon. Szerencsére a nagymamájának furcsa volt, hogy mért vett ki a szekrényéből egy csomó levél fájdalom csillapítót és ment fel vele a szobájába. Hála a nagyinak megmentették. És ezek után, hogy nem én voltam a hibás, még nekem volt bűntudatom és visszamentem hozzá... nem kicsit bántam meg:S Nagy az isten állatkertje. Sem lány sem fiú miatt nem éri meg az öngyilkosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!