Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életkedv 0, egyszerűen nincs kedvem élni, mit tegyek?
Hát már nem tudom mit higgyek nem minden a kinézet...maszlag
teljesen normális srác vagyok nem vagyok egy Brad Pitt de szerintem csúnya sem szóval olyan átlagos kinézetű.
DE a csajokkal nagyon jól eltudok bármiről beszélgetni támogatom megpróbálom megérteni őket(mármint akivel közelebbi ismeretségben vagyok) segítek bármiben udvarias vagyok velük és ha akár egyikük is összejönne velem megtudná mennyire tudok szeretni( nagyon :D) ... mindegyikük szerint jó fej vicces srác vagyok akire lehet számítani...
ahamm ja és ENNYI! hiába a sok belső jó tulajdonság az udvariasság ,segítőkészség meg minden mégsem velem jön össze hanem egy bájgúnár szépfiúval vagy egy izomtibivel akiről persze később kiderül hogy mekkora FA** és jönnek hozzám siránkozni .ÉS ilyen fórumokon meg csak a siránkozás megy hogy mennyit csalódtak a pasikban ..
hát ja én mit szóljak akkor a csajokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!