Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életkedv 0, egyszerűen nincs kedvem élni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
19/L vagyok, és semmi életkedvem, nincs aminek örülhetnék. Leérettségiztem, nagyon hiányzik a volt sulim, sok emlékem van onnan, viszont ahova most járok, azt ki nem állhatom ( rossz a társaság, órák sem telnek olyan jó hangulatba, unalmas is mert kb mindent tanultam már amiket veszünk). Szóval reggelente már úgy kelek fel hogy : k*rvaélet már megint ide kell mennem. A suli is ha letelik, hazajövök és unatkozok. A barátaim szétszóródtak az országban (egyetem, fősuli, és elég elfoglaltak). Az egyetlen amit várok egész héten, az a hétvége mert akkor tudunk a barátommal találkozni. Nagyon szeretem, de érzem, hogy ő nem úgy érez ahogy én, erről már beszéltünk, akkor nagyon megbántott, de nem tudom otthagyni, kb belehalnék. Szóval ha vele vagyok akkor sem lehet meg a "felhőtlen boldogság". Én tényleg csak boldog szeretnék lenni...
És,ha jó a kisugárzásod,normális lány vagy,akkor majd te is találsz valakit..ne add fel és tényleg ne legyél csak azért a barátoddal,mert kényelmesebb.:\
2011. dec. 3. 21:07
12/22 A kérdező kommentje:
nem azért vagyok vele, mert úgy kényelmesebb. hanem mert tényleg szeretem
2011. dec. 3. 21:09
13/22 anonim válasza:
Fú, és ez még csak a kezdet. ezután jön az "élet"!
kösd fel a gatyád!
2011. dec. 3. 21:09
14/22 A kérdező kommentje:
utolsó : én is gondoltam erre, hogy itt nyavalygok holott vannak ettől sokkal komolyabb dolgok is az életben amiket majd meg kell oldani
2011. dec. 3. 21:11
15/22 anonim válasza:
Felejtsd el a régi sulit... Próbáld megszokni az újat, új barátokat szerezni, továbblépni. Idővel jó lesz megint minden. :)
2011. dec. 3. 21:20
16/22 anonim válasza:
Töltsd le a Sims3-at attól lesz életed.
2011. dec. 3. 22:27
17/22 anonim válasza:
sztem jópalik alatt nem csak a külsőt értette hanem az alfatulajdonságokat is
2011. dec. 3. 23:45
18/22 anonim válasza:
19 évesen az a problémád, hogy unatkozol... hihetetlen. például elmehetnél dolgozni suli mellett, hogy ha kikerülsz a fősuliról majd, akkor legyen bármi esélyed elhelyezkedni, ne pedig sorban állj a segélyért a többi elméleti szakemberrel...
gyakorlatilag felnőtt vagy és "unatkozol". engem ilyenkor már az zavart, ha anyáméktól kellett valamiért pénzt kérnem (akkor már csak kölcsön).
2011. dec. 4. 07:18
19/22 A kérdező kommentje:
mennék dolgozni a suli mellett, csak nem engedik
2011. dec. 4. 13:37
20/22 anonim válasza:
keress valami hobbit
vegyél kutyát
szokj rá a drogokra, alkoholra, cigire
KEZDJ EL MÁR ÉLNI BAZZ..
ha megnézel egy filmet az éhező afrikai gyerekekről, vagy a csövest az aluljáróban, rájössz, hogy mégse olyan sz.r neked
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!