Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megölném!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megölném!

Figyelt kérdés

Van egy oszitársam a Lenevente ki nekem eléggé bejön. őtudja mert én kerek perec megmondtam neki én nem cicózok hogy áá rámnézett.Szóval neki egy másik lány jön be az Orsi én egy csomószor beszélgetek a Levivel és megálapodtunk hogy szombaton elmegyünk sétálni igen ám de ezt a nagy hírt elmondtam az egyik legjobb lb-mnek Livinek hogy elmek vele sétálni és nagy örültünk ennek erre a levente oda jön és közli h neki nem jövök be szóval n is próbálkozzak és ezt 10 percig ragozta én aszinttem kidobom a 4.-ről! de tuggya basszus hogy ez nekem nagyon rosszul esik és nekem elég h barátok vagyunk de az orrom alá dörgöli de ez semmi jön facebbokra hogy szia micsi meg minden és aszhittem elájulok.Zsaninak a másik lb-mnek lekkellet fognija és ha nem fog le addig ütöm amíg mozog .

bocs hogy sok a helyesírási hibaniatt lusta vagyok most jól írni xD 14/l

2011. dec. 1. 20:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
És megmondom hogy jó csaj-e vagy :D
2011. dec. 1. 20:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kisebbségi barátnőm, nem akarok cigányozni, szóval nyomatékosan megkérlek arra, hogy ülj le, és vegyél elő egy nyomorult nyelvtankkönyved, és tanuld a magyar nyelvet. Ne égesd be a kulturált magadfajtákat azzal, hogy ilyen primitív vagy.
2011. dec. 1. 20:51
 13/18 A kérdező kommentje:

uccsónak te a nyelvtan tanárom vagy most lebugtál xD

am képeket nem küldözgetek semien ismeretlennek

2011. dec. 1. 20:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem mond meg a Bélusnak hogy szóljan a Lacinak hogy intézze el a Katit, majd miután ez lenyúlt szólj a Fannusnak hogy lopja el a Maris vibrátorát majd szólj a Jancsinak meg a Lázárnak hhogy fogják le a Levit és te a Maris vibrátorával jól kitágítod az ánuszát.
2011. dec. 1. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:

"uccsónak te a nyelvtan tanárom vagy most lebugtál xD

am képeket nem küldözgetek semien ismeretlennek"

Utolsónak, te a nyelvtantanárom vagy, most lebuktál

Amúgy képeket nem küldözgetek semmilyen ismeretlennek.

Na, így mindjárt jobb. Haladunk.

2011. dec. 1. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:
de mi az az "lb"?
2011. dec. 2. 00:53
 17/18 anonim ***** válasza:

"edves 4. hogy a varjú dikházza ki a szemed!!!XD nem mond má h kicsi vagyok bassz az előbb írta ki egy 13 éves kislány h baszik azza aki elsőnek ír én 2 hét múlva 15 leszek szóval ne dumálj !!!! amúgy nem az zavar hogy nem jövök be neki megértem nem vagyok olyan szép lány de az fáj h direkt feszegeti a húrokat és az orromalá dörgöli na ez zavaró"

Ha nem vagy retkes cigány, amit nagyon kétlek, akkor meg egy elcigányosodott, primitív magyar vagy, ami még rosszabb. Szégyelld magad! Nem kellettél neki, törődj bele. Mi lenne, ha esetleg elgondolkoznál a dolgokon és visszavennél, mert valaki nagyon szájba fog vágni.

Mi az, hogy lusta vagy helyesen írni? Hova az anyádba sietsz? Te nem lusta vagy helyesen írni, csak szimplán idióta vagy.

2011. dec. 2. 01:22
 18/18 anonim ***** válasza:
AdamH nak már élete sincs."Mi a FB neved?" úgy tudom még létezik vezeték név meg keresztnév...
2011. dec. 2. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!