Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Megölném!
Van egy oszitársam a Lenevente ki nekem eléggé bejön. őtudja mert én kerek perec megmondtam neki én nem cicózok hogy áá rámnézett.Szóval neki egy másik lány jön be az Orsi én egy csomószor beszélgetek a Levivel és megálapodtunk hogy szombaton elmegyünk sétálni igen ám de ezt a nagy hírt elmondtam az egyik legjobb lb-mnek Livinek hogy elmek vele sétálni és nagy örültünk ennek erre a levente oda jön és közli h neki nem jövök be szóval n is próbálkozzak és ezt 10 percig ragozta én aszinttem kidobom a 4.-ről! de tuggya basszus hogy ez nekem nagyon rosszul esik és nekem elég h barátok vagyunk de az orrom alá dörgöli de ez semmi jön facebbokra hogy szia micsi meg minden és aszhittem elájulok.Zsaninak a másik lb-mnek lekkellet fognija és ha nem fog le addig ütöm amíg mozog .
bocs hogy sok a helyesírási hibaniatt lusta vagyok most jól írni xD 14/l
- ilyen kis pisisen ne a fiúkkal foglalkozzál, hanem tanulj meg írni, mert egy analfabéta szerencsétlenség vagy.
- ha nem tetszik, hogy facebookon mindenki azt ír, amit akar, töröld magad.
- nézd meg kibe hullasz bele, ha nem tetszik a viselkedése, kár volt a gőzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!