Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Megölném!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Megölném!

Figyelt kérdés

Van egy oszitársam a Lenevente ki nekem eléggé bejön. őtudja mert én kerek perec megmondtam neki én nem cicózok hogy áá rámnézett.Szóval neki egy másik lány jön be az Orsi én egy csomószor beszélgetek a Levivel és megálapodtunk hogy szombaton elmegyünk sétálni igen ám de ezt a nagy hírt elmondtam az egyik legjobb lb-mnek Livinek hogy elmek vele sétálni és nagy örültünk ennek erre a levente oda jön és közli h neki nem jövök be szóval n is próbálkozzak és ezt 10 percig ragozta én aszinttem kidobom a 4.-ről! de tuggya basszus hogy ez nekem nagyon rosszul esik és nekem elég h barátok vagyunk de az orrom alá dörgöli de ez semmi jön facebbokra hogy szia micsi meg minden és aszhittem elájulok.Zsaninak a másik lb-mnek lekkellet fognija és ha nem fog le addig ütöm amíg mozog .

bocs hogy sok a helyesírási hibaniatt lusta vagyok most jól írni xD 14/l

2011. dec. 1. 20:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Azt a roma mocskos gyilkos véredet nem égetné ki a 2012es vulkánkitörés te szemétláda.
2011. dec. 1. 20:26
 2/18 A kérdező kommentje:
ez kedves volt am az agreszivitásom anyámtól apámtól és a nagybácsimtól örököltem xD nem vok cigány de azért normális választ kérhetek?!
2011. dec. 1. 20:28
 3/18 anonim ***** válasza:
Azért még nem kell megölnöd, mert nem jössz be neki...
2011. dec. 1. 20:31
 4/18 anonim ***** válasza:
Mivan itt? Nagysanyi Állt. Isk.? xdd
2011. dec. 1. 20:31
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

- ilyen kis pisisen ne a fiúkkal foglalkozzál, hanem tanulj meg írni, mert egy analfabéta szerencsétlenség vagy.

- ha nem tetszik, hogy facebookon mindenki azt ír, amit akar, töröld magad.

- nézd meg kibe hullasz bele, ha nem tetszik a viselkedése, kár volt a gőzért.

2011. dec. 1. 20:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát ha lusta vagy jól írni, akkor én is lusta leszek jól válaszolni.
2011. dec. 1. 20:32
 7/18 A kérdező kommentje:
kedves 4. hogy a varjú dikházza ki a szemed!!!XD nem mond má h kicsi vagyok bassz az előbb írta ki egy 13 éves kislány h baszik azza aki elsőnek ír én 2 hét múlva 15 leszek szóval ne dumálj !!!! amúgy nem az zavar hogy nem jövök be neki megértem nem vagyok olyan szép lány de az fáj h direkt feszegeti a húrokat és az orromalá dörgöli na ez zavaró
2011. dec. 1. 20:41
 8/18 A kérdező kommentje:
nem 4. hanem 5.
2011. dec. 1. 20:41
 9/18 anonim ***** válasza:
Áháhh te is a Nagysanyiból szabadultál? -.-"
2011. dec. 1. 20:46
 10/18 anonim ***** válasza:
FB nevet tudsz mondani? :P
2011. dec. 1. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!