Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki? (kicsit hosszú)
Figyelt kérdés
Van egy srác aki itt lakik az utcánkban, nem szoktunk személyesen beszélgetni. De msn-en nagyon sokat... van barátnője sajnos, de én akkor is kedvelem. Elszeretném neki mondani, de nem tudom hogy tegyem. Ebben kérném segítségeteket, és ha kérhetem értelmes válaszokat szeretnék! Köszönöm előre is Minden értelmesen válaszolónak! Szép napot!2011. dec. 1. 19:36
1/8 anonim válasza:
Na, hogy kereten belükl maradjunk azt tanácsolom, ha a virtuális életben jól megvagytok, akkor legyen annyi vér a pucátokban, hogy élőben is beszélgettek (főleg hogy egy utcában is laktok). Az hogy kedveled az nem azt jelenti hogy szerelmes vagy belé, vagy nem tudom hogy ezzel mit akarsz kifejezni, szerintem te magad sem tudod. Ja és ha barátnője van szerintem semmi esélyed.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy semmi esélyem nincs, de megőrülök nem tudok este aludni már több napja.
2011. dec. 1. 19:51
3/8 anonim válasza:
Felejtsd el, és keress mást, egy kapcsolatot szétdúlni nagyon aljas dolog.
4/8 A kérdező kommentje:
Persze, tudom és nem is akarom, mikor még nem volt kapcsolata: gondolkoztam hogy mondjam e meg neki, de a nemnél döntöttem, hogy miért, azt nemtudom ... de már megbántam
2011. dec. 1. 19:54
5/8 anonim válasza:
Hát rosszul tetted, akkor kellett volna színt vallanod, most vagy vársz míg vagy szétmennek (ami szintén egy aljas dolog) vagy továbblépsz.
6/8 A kérdező kommentje:
De nem tudok, lehetetlen tovább lépni, egyszerűen :( ..
2011. dec. 1. 19:58
7/8 anonim válasza:
Akkor ebbe bele fogsz betegedni egy idő után. Annyit nem ér senki.
8/8 A kérdező kommentje:
Ő igen!
2011. dec. 1. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!