Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell még a csúnyább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell még a csúnyább pasiknak is fullos r*banc?

Figyelt kérdés
Mi lesz a ronda lányokkal, mint például én?
2011. dec. 1. 14:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"hát én nem akarok magamnak Adoniszt.. nekem mindig az aktualis pasim az Adonisz.. igen, bármilyen furcsa, ez igy van :) de biztos h én vok a fura :D"

Nem vagy fura és természetesen vannak kivételek:)

2011. dec. 1. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert neked jó ronda pasi is, mi? Egyébként tök mindegy, h fullos ribanc kell nekünk, v ronda lány, mert az eredmény ugyanaz.
2011. dec. 1. 15:48
 13/14 anonim ***** válasza:
hát a rondábbakat tovább lehet megtartani, meg mindent megcsinálnak, én a pisimet szoktam felnyalatni velük a padlóról miközben hátulról megy a party:D
2011. dec. 1. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Miert kell altalanositani hogy fullos ribanc? Nyilvan a fiuknak jobban bejon egy apolt, magara ado szep lany. Attol meg hogy valaki csinksan oltozik sminkel szolizik esetleg nem jelenti azt hogy ribanc.. Szerinted minden szep lany ribanc? Mert kb ezt irtad. Talan adj magadra ne legyel feltekeny a szebb lanyokra ea esetleg talalsz maj egyszer valakit.
2012. jún. 8. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!