Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ez jön be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan ez jön be a fiúknak :S?

Figyelt kérdés

Nem értem. Van egy lány az osztályban és ő egy ilyen buta libát játszik a fiúk előtt. A fiúk meg röhögcsélnek vele együtt meg ölelgetik meg stb. 2-es 3-as tanuló, mindenféle hülyeséget belekiabál az órába... Én is szórakozok de ennél komolyabb vagyok, 3-as 4-es tanuló és tiszta jól elvagyok mindenkivel, a fiúkkal is, de nekik az a lány sokkal jobban bejön.

Jah és még nehogy azt higgyétek hogy azért nem mert ronda vagyok, minden fiú az osztályba azt mondta hogy én jövök be neki. De mégis azt választják amikor tele van a feje pattanással meg..... :(

2011. dec. 1. 14:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem tetszel nekik, mert csak barátként tekintenek rá...Amúgy én alsóban csináltam azt, hogy csak az osztályból válogattam...

Ja és elég beképzeltnek tűnsz pl: még nehogy azt higgyétek hogy azért nem mert ronda vagyok, minden fiú az osztályba azt mondta hogy én jövök be neki..

És a 3-4 jegyek csak 1 jeggyel jobbak a 2-3nál..:D

2011. dec. 26. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!